Haberler

Mesut Özil: "Oğuzhan Premier Lig'de Forma Giyebilir"

Arsenal'in Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özil, "Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup'u çok beğeniyorum, güzel bir futbolcu. Eğer ki Oğuzhan bu performansını sürdürürse ilerleyen dönemde Premier Lig'de forma giyebilir" dedi.

Arsenal'in Alman yıldızı Mesut Özil, Lig TV'ye açıklamalarda bulundu. Mourinho, Löw ve Wenger gibi hocalarla çalışmasının kariyerine olan etkisinden bahseden yıldız oyuncu, "Çalıştığım teknik direktörlerin kariyerimi çok büyük yardımı oldu. 3 dünya çapında teknik direktör ile çalışma ve kendimi geliştirme şansım oldu. Tabi ki her birinin farklı bir futbol felsefesi var. Diğer teknik direktörlerle kendimi geliştirebildiğim için şanslıyım. Şimdi Arsene Wenger ile gelişmeye devam ediyorum. Dediğim gibi, kariyerimde bu 3 büyük isimle çalışabildiğim için kendimi çok şanslı sayıyorum" dedi.

"Rekor kıramadığım için bir hayal kırıklığı yaşamadım"

Geçen sezon yaptığı 19 asistle Premier Lig rekoru kırmaya çok yaklaşan Mesut, rekor için kalan 1 asist için hayal kırıklığı yaşayıp yaşamadığı ile ilgili bir soruya ise, "Hayır hayal kırıklığı yaşamadım, bütün sezon ne kadar çalıştığımı, gelişmeye devam ettiğimi ve takımıma yardımcı olduğumu herkes gördü. Tabi ki rekoru kıramamış olmama yazık oldu ancak benim için rekorların zaten bir önemi yoktur. Kırabilirseniz ne mutlu, olmazsa da üzülecek bir şey yok. Geçen sezon çok asist yaptım, takımıma çok yardımcı oldum, gelişmeye de devam ettim ve bundan dolayı gururluyum" açıklamasında bulundu.

"Manchester City, İlkay gibi bir oyuncuya sahip olduğu için gurur duymalı"

İlkay Gündoğan'ın Premier Lig ekiplerinden Manchester City'ye transfer olmasını da değerlendiren Alman futbolcu, "Çok yakın arkadaşız. Sürekli görüşüyoruz. Golden sonra telefonda konuştuk. Ben de kendisini tebrik ettim. Uzun süren sakatlığından sonra bu geri dönüş onun için çok önemli. Oyun anlamındaki kalitesini zaten biliyoruz. City onun gibi bir oyuncuya sahip olmaktan gurur duymalı. Umut ediyorum ki tekrar sakatlık problemi yaşamaz ve bıraktığı yerden devam eder" diye konuştu.

"Oğuzhan Özyakup'u çok beğeniyorum"

Mesut, "Türkiye'de Süper Lig'den kiminle aynı takımda forma giymek isterdin ve Süper Lig'deki gelişimi nasıl değerlendirirsin?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Türkiye'de birçok yetenekli oyuncular var. Ayrıca birçok genç oyuncu büyük kulüpte oynama fırsatı buluyor. Premier Lig'de maçlarımız Türkiye Ligi ile aynı saatlerde olduğu için elimden geldiği kadar ligi takip etmeye çalışıyorum. Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup'u çok beğeniyorum, güzel bir futbolcu. Onunla daha önce karşılıklı olarak oynamıştım. Eğer ki Oğuzhan bu performansını sürdürürse ilerleyen dönemde Premier Lig'de forma giyebilir." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Oğuzhan Özyakup Mesut Özil Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title