Haberler

Mesut Özil, Muhabir Olup Löw ile Röportaj Yaptı

Temel ELCİVAN - DUİSBURG / DHA

Arsenal ve Almanya Milli Takımı forması giyen Mesut Özil, Bild Gazetesi adına Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ile röportaj yaptı.

Mesut Özil ve Alman teknik adam Löw, dün Bild Gazetesi'nin Berlin'deki merkez binasında bir araya geldi. Hocası Löw'e sarılarak selamlaşan ve eline Bild Gazetesi'nin mikrofonunu alan Mesut Özil, "Hocam, bugün ben Bild'in stajyerim ve size sorularım olacak. Ama korkmayın, kazık soru yok" diyerek Löw'ün karşısına geçti. "Herhalde Avrupa Şampiyonası ve Mesut Özil hakkında sorular sormayacaksın" diyen Löw'e Mesut, "belki" cevabını verdi. Löw'ün, "tabi sorular yine sportif olmalı" hatırlatmasına Mesut Özil, "evet, sportif ve kolay sorular olacak" diyerek röportaja başladı.

LÖW'ÜN FAVORİSİ BARCELONA

Sorularına, çarşamba günü Almanya ile Amerika arasında oynanacak özel maçla başlayan Mesut, bugün Berlin'de Şampiyonlar Ligi Finali'nde Barcelona ile Juventus'u karşı karşıya getirecek maçı, hangi takım kazanır? diye de hocasına sordu. Löw de, "Benim tahminim, Barcelona kazanacak. Juventus da zor rakip, özellikle müdafaada rakibi iyi kapatıyorlar, ama finali kazanmaya yetmeyecektir diye düşünüyorum. Barcelona'nın iki maçını izledim, müthiş formdalar ve finali kazanmaya daha yakın ve hazır görüyorum" cevabını verdi.

Mesut, hocasına "Barcelona'nın dünyaca starı Lionel Messi mi yoksa Juventus'un ihtiyar delikanlısı Andrea Pirlo'yu mu kadronda görmek isterdin?" diye sordu ve Löw, "Pirlo çok oyun zekası ve stratejisi iyi olan bir oyuncu. Forvet oyuncularını iyi yönlendiriyor. Maç sırasında merkez oyuncu durumunda ve maçın temposunu ayarlayabilen oyuncu. Messi, bire bir, bazen bire iki, bazen de bire üç oynamayı arıyor. Gol atma kabiliyeti ile büyük bir oyuncu, her yıl 50 gol atıyor, bu da inanılmayacak bir değer" yanıtını verdi.

HOCAM BEN AMERİKA KARŞINDA KADRODA MIYIM?

Mesut, "Ben hakikaten bilmek istiyorum. Çarşamba günü Amerika ile yapılacak maçta ilk 11 kadrosunda mıyım?

Löw, "Seni, son sefer Arsenal ile FA-CUP finalinde gördüm, çok iyi formundasın, bunun içinde düşüncem maçın başından itibaren oynayacaksın, sana çok ihtiyacımız olacak" cevabını verdi.

Mesut'un, cumartesi Almanya Milli Takımı ile Cebelitarık arasında oynanacak maçla ilgili olarak, "kaç farkla kazanırız?" sorusuna Löw, "en az 5 gol farkla" yanıtını verdi. "Golleri kim atacak?" sorusu karşında Löw, gülerek "hani bu tip zor sorular sormayacaktın" deyince Mesut da, "muhabir olarak biraz dokunmak lazım" sözünün üzerine gülüşmeler oldu.

Oyuncusunun son sorusunu da cevapsız bırakmayan Löw, "sen gol atacaksın, Boateng kornerden kafa golü, Patrick Herrmann kontradan gol atar ve Lukas Podolski de boş geçmez" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bild Gazetesi Mesut Özil Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title