Haberler

Mesut Özil'in Tartışmalı Golünü Cüneyt Çakır Verdi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'in Bayern Münih'i 2-0 mağlup ettiği maçı yöneten Cüneyt Çakır'ın Mesut Özil'in vuruşunda çok zor bir pozisyonda gol kararı vermesi geceye damgasını vurdu.

BARIŞ ŞİMŞEK GOLÜ VERDİ

Geceye damgasını vuran olay, sağdan yapılan ortada Mesut'un vuruşunu Neuer içeriden çıkardı. Mesut'un golünde hakem Cüneyt Çakır'ın, çizgi hakemi Barış Şimşek'in uyarısıyla topun çizgiyi geçtiği kararına varması oldu. Çakır-Şimşek ikilisi bu kararlarıyla büyük övgü aldı.

ARSENAL İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Bu galibiyetle birlikte ilk 2 maçını puansız geçen Arsenal, 3 puana çıkmış oldu. Bayern Münih ise 6 puanda kaldı. Grubun bir sonraki maçında iki takım Almanya'da karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Cüneyt Çakır Mesut Özil Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

TRABZONLU C.C.C:

galasaraya atılmış bir gol olsaydı çakır bu golü vermezdi.

27
19
yanıtYanıtla
nadir:

gol abi bildiğin gol

22
0
yanıtYanıtla
ali:

abi maçı izlemediniz mi. hangi futbolcu hakemin işini zorlaştırdı. hiç biri. adamların işi top oynamak. bizim oyuncular öyle değil. birbirleriyle dövüşüyor tartışıyor çok sert müdahaleler yapıyorlar. o yüzden futbolumuz gelişmiyor.

20
0
yanıtYanıtla
canon:

Cüneyt Çakır ın hakkında kötü yorum yapanları anlayamıyorum, adam sıfıra yakın hata ile maç yönetti. Hiçmi göğsünüz kabarmıyor, nerenin vatandaşısınız anlamıyorum.

14
2
yanıtYanıtla
canon:

KK (kemal kılıçdaroğlu) kardeş muhtemelen Türkiye de taraftarı olduğun takım için verilen yanlış bir karardan dolayı böyle düşünüyor olabilirsin ama vizyonunu genişlet biraz, kendi pencerenden bakma olaylara.

yanıt1
yanıt2
HHHH:

BU ADAM SATILIK

0
13
yanıtYanıtla
Burhan:

İlk gol elle atıldı tebrikler CÇ

2
11
yanıtYanıtla
Turk:

Bu karın darlığı neden acaba maçı bir tek sen izledi herhalde Cüneyt çakır catlasan da patlasanda dünyada ilk uç hakemden biri ama biz klasik turk olarak yukselenin bacağından aşağı veriyoruz yazik

yanıt7
yanıt1
Burhan:

Güleyim bari izlemeden konuşuyosun

yanıt1
yanıt0
Hendrix:

Tv de kaçırdım ben o pozisyonu tekrarını izleyince gördüm ki kesinlikle gol cüneyt hocayı kutluyorum

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title