Haberler

Mesut Özil'in Sevgilisi Capristo, Amine'ye Ağır Sözler Söyledi!

Güncelleme:

Yıldız futbolcu Mesut Özil'le barışan Mandy Capristo, Özil'in isminin anıldığı Amine Gülşe için "Şöhret için Mesut'u kullandı" dedi.

Yıldız futbolcu Mesut Özil'in hızlı aşk hayatı Alman ve İngiliz medyasının gündeminde...

Yıllarca aşk yaşadığı Mandy Capristo ile ayrıldıktan sonra gönlünü 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe'ye kaptırdığı konuşulan Özil, Gülşe'ye 'aşk çalımı' atmıştı. Alman şarkıcıyla barışan Mesut Özil, sessiz kalırken Mandy Capristo esti gürledi.

"ŞÖHRET MERAKLISI" İMASI

Alman şarkıcı, isim vermeden Amine Gülşe'yi kızdıracak şu açıklamayı yaptı: "Mesut, çok iyi niyetlidir. Kadınların şöhret için onu kullanmaya çalıştığını asla anlamaz. Benle ayrı olduğu dönemde de adı böyle 'şöhret meraklısı' isimlerle anıldı. Ama Mesut, geç de olsa herkesin gerçek yüzünü gördü."

Capristo'nun sözleri üzerine gözler güzel oyuncu Gülşe'ye çevrildi.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mesut Özil Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

SerKan42:

Eee Mesut''u başka ne için kullanacak :) Tip desen tip yok ne yapsın Mesutu

43
2
yanıtYanıtla
trMobil-ANDROID:

pörtlek mesut ünlü bi topçu olmasa sıradan biri olsa o tiple ömür boyu bekar kalırdı.

16
0
yanıtYanıtla
asi:

dünyada erkek kıtlığı var sanırım

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

asıl mandy Mesudu kullanıyor. kim olduğunu sanıyor bu kadın? değersiz bi şarkıcı. bi kaç tane saçma sapan şarkı söylemiş. Mesudun sayende herkes tanıyor o geri zekalı kadını.

11
0
yanıtYanıtla
Leya:

Amine mesut a mı kalmış fıstık gibi kız amine al tepe tepe kullan mesutunu

5
2
yanıtYanıtla
YENi SÜPER GÜC TÜRKiYE:

mesut acaba ne yaptigindan haberi varmidir, , para insani alkolden daha fazla sarhos yapmaktadir, , mesutun hayati tam anlamiyla bitmistir, , Allah sonunu hayir eylesin diyecegim ama, , sonu ucurum olan bir sokaga girmistir. . . . .

4
2
yanıtYanıtla
tülin:

aynen katiliyorum hocam. . . .

yanıt3
yanıt0
slmgesa:

Paylaşamadıkları adama bak on tane gonlum olsa bırını vermem tukuruyum parasına be amannn

5
0
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

HADİ BAGALIM ALMAN TÜRK ATIŞMASI DİNLEYELİM BİDE. . . RUS TÜRK ATIŞMASI SIKMIŞTI ZATEN

2
0
yanıtYanıtla
recep:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınaslan gibi kukresen sonu kotu olabilir dikatek

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title