Haberler

Mesut Özil Gün Sayıyor

Güncelleme:

Arsenallı futbolcu Mesut Özil "Artık sahalara dönmek istiyorum." dedi.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'da forma giyen Mesut Özil, yeşil sahalara bir an önce dönmek istediğini söyledi.

Almanya'nın Bild gazetesine konuşan Özil, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3 aydır sahalardan uzak kalmasının ardından futbolu özlediğini belirterek, "Çok yoğun çalıştım. Artık sahalara dönmek istiyorum. Takımımı dışarıdan izlemek benim için çok acı" ifadelerini kullandı.

Yeniden oynamaya hazır olduğunu söyleyen Türk asıllı Alman oyuncu, "Pazar günü Hull City ile oynayacağımız İngiltere Federasyon Kupası maçında (FA Cup) veya 11 Ocak'ta ligde Stoke City ile yapacağımız karşılaşmada sahalara dönme ihtimalim var" değerlendirmesinde bulundu.

Sakatlığı nedeniyle Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'ndan bu yana verimli bir dönem geçiremediğini hatırlatan Mesut Özil, "Şimdi Arsenal ve milli takımıma yardım ederek bu gecikmeyi telafi etmek istiyorum. Premier Lig'de her şey olabilir. Şampiyonlar Ligi'ne devam ediyoruz. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda daha fazla puan almalıyız" şeklinde görüşlerini aktardı.

Mesut Özil, Arsenal'da ilk sezonunda FA Cup'u kazanması ve Almanya'nın dünya şampiyonu olması nedeniyle 2014'ün kendisi için genel anlamda olumlu geçtiğini de vurguladı. - Berlin

Kaynak: AA / Spor

Mesut Özil Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title