Haberler

    Rot Weiss Essen Başkanı: Mesut Fenerbahçe'de Bırakmak İstiyor

    Güncelleme:

    Rot Weiss Essen Başkanı Welling, "ABD ve Çin'den ciddi teklifler var ancak Mesut vedasını F.Bahçe'de yapmak istiyor" dedi.

    Yakın zamanda defalarca Fenerbahçe'nin gündemine giren Mesut Özil'in adı bu kez sarı-lacivertliler hiçbir girişim yapmadan yazıldı. Ancak Almanya'da Rot Weiss Essen'in başkanı Micheal Welling'in verdiği tarih dünyaca ünlü yıldız futbolcunun Arsenal ile kontratının bittiği dönemi işaret ediyor. Welling "Mesut büyük bir marka. Böyle marka bir oyuncuyu herkes ister. Zaten ABD ve Çin'den ciddi teklifler var. Hatta oralarda çok büyük paralar da kazanabiblir. Ancak Mesut öncelikle Arsenal'le 2018'e kadar olan kontratını tamamlamak niyetinde. Bundan sonra da rotası İstanbul olabilir çünkü Fenerbahçe'de forma giymeyi çok istiyor" ifadelerini kullandı.

    TATİLDE DEVREK'E GELİYOR

    Mesut Özil, Alman Milli Takımı'nda forma giymesine rağmen Türkiye ile bağlarını hiç kopartmadı. Tatillerinde zaman zaman Türkiye'ye gelip memleketi Zonguldak'ın Devrek ilçesinde geçiren 28 yaşındaki futbolcu verdiği özel röportajlarda da sık sık "Çok iyi Fenerbahçeliyim. Bir gün mutlaka sarı-lacivertli formayı giyeceğim. Jübilemi de Fenerbahçe'de yapmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

    MESUT'A MESAJ YAĞIYOR

    Sarı-lacivertli taraftarlar da Mesut Özil'in sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tutarak onu bir an önce takımlarında görmek istediklerini belirtiyorlar. Fanatik'e göre Fenerbahçeliler Yıldız ismin yolunun 'çubuklu' ile kesişmesini bekliyorlar.

    .

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mesut Özil Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (3)

    efe can:

    mesut bile anlamis ihtiyar ihtiyar kimi söyüsleyecegini

    8
    8
    yanıtYanıtla
    nuri:

    Birakmadan önce fb kurutacak iyi akil fb deniz yemeyen keriz

    5
    5
    yanıtYanıtla
    ALİ:

    akıllı olsan gelmessin Fenerbahçe harcar seni

    4
    6
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title