Haberler

    Mesut, Bayern'e Karşı Sakat Sakat Oynadı

    Özil, hafta içinde Bayern Munih'e karşı oynanan mücadelede sakatlığına rağmen sahada kaldığını açıkladı.

    Arsenal'in Panzerler ile karşı karşıya geldiği mücadelede gösterdiği performansın eleştiri oklarına hedef olması üzerine Mesut Özil resmi Facebook hesabından bir açıklamada bulundu.

    Evinde 2-0 kaybettiği mücadelenin rövanşından 1-1'lik eşitlikle ayrılan Londra ekibinde günah keçisi ilan edilen Özil kendini savundu.

    Mesut, 45 dakika sahada kaldığını ancak sakatlığının kendisine engel olduğunu belirten açıklamalarında şu sözlere yer verdi: "sevgili arkadaslar,

    simdi hersey net: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern macinin 2.dakikasinda kasimda problem oldu. en iyisini yapmaya calistim ve ilk yarinin sonuna kadar oynayabildim. kisa surede iyilesip daha guclu donmek dilegiyle!"

    Ligde oynanacak Tottenham, Chelsea ve Manchester City karşılaşmalarında oynama ihtimali yapılacak testlerden sonra netlik kazanacak. Özil FA Cup yarı finalinde Wigan maçına yetiştirilmek isteniyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mesut Özil Facebook Londra Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title