Haberler

Mesut Bakkal'ı Zor Görev Bekliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un tecrübeli teknik adamı Mesut Bakkal, kırmızı-beyazlı ekibin başında çıktığı ilk karşılaşmada galibiyet sevinci yaşatarak taraftara umut verdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un tecrübeli teknik adamı Mesut Bakkal, kırmızı-beyazlı ekibin başında çıktığı ilk karşılaşmada galibiyet sevinci yaşatarak taraftara umut verdi.

Lige bu sezon istediği gibi başlayamayan ve geride kalan periyotta başarısız sonuçlar nedeniyle teknik direktörler Sergen Yalçın ve Okan Buruk ile yollarını ayıran Medicana Sivasspor'da geçen hafta göreve başlayan Bakkal, takımının sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etmesinin ardından dikkatleri üzerine çekti.

Kırmızı-beyazlı ekibi 2009-2010 sezonunda da bir dönem çalıştıran Bakkal'ın göreve galibiyetle başlaması takıma ve taraftara öz güven getirdi.

2009-2010 sezonunda zor dönemde görevi devralarak Sivasspor'u ligde tutmayı başaran teknik direktör Mesut Bakkal'ın kırmızı-beyazlı ekibe aynı mutluluğu yeniden yaşatması bekleniyor.

Medicana Sivasspor, ligde kalan periyotta 7'si iç sahada olmak üzere 13 karşılaşmaya çıkacak. Sivas temsilcisi evinde Antalyaspor, Kasımpaşa, Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'yi konuk edecek, deplasmanda ise Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor, Gaziantepspor, Medipol Başakşehir ve Kayserispor ile karşılaşacak.

Sivasspor'u 34 puanla ligde tutmuştu

Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun 26. haftasında Sivasspor'un sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olmasının ardından teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın yerine göreve getirilen Mesut Bakkal, kırmızı-beyazlı ekibi 34 puanla ligde tutmayı başarmıştı.

O sezon Sivasspor'un başında 8 maça çıkan Bakkal, 10 puan topladı. Medicana Sivasspor, Bakkal yönetiminde Gaziantepspor, Kayserispor ve Beşiktaş ile 2-2, Galatasaray, Kasımpaşa ve Eskişehirspor ile 1-1, MKE Ankaragücü ile de 3-3 berabere kalmıştı. Bakkal yönetiminde kazanılan tek maç ise hükmen galibiyetle geldi. Söz konusu sezonda Ankaraspor'un ligden düşürülmesi sebebiyle, başkent ekibinin rakiplerine 3'er puan yazılmıştı.

Bakkal, 2010-2011 sezonunun ilk 9 haftasında da kırmızı-beyazlı ekipte görev yapmış, Sivasspor bu dönemde 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 9 puan toplamıştı.

Kaynak: AA / Spor

Sergen Yalçın Mesut Bakkal Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title