Haberler

Mesut, Arsenal'a Zorla Transfer Olmuş

Güncelleme:

İspanyol gazetesi Marca, Mesut Özil ile ilgili ciddi bir iddia ortaya attı. Gazeteye göre; Türk asıllı Alman futbolcu, Arsenal'a zorla transfer olmuş.

İspanyol basını, Mesut Özil'in babası tarafından zorla Arsenal'a transfer olduğunu iddia etti.

TRANSFERİ BABASI SAĞLAMIŞ

Marca'nın haberine göre, Real Madrid'den ayrılmayı hiç düşünmeyen Mesut'u geçtiğimiz günlerde davalık olduğu babası maddi gerekçelerle Arsenal'a transfer olmaya zorlamış. Bu transfer için 630 bin Euro değerinde sponsor anlaşması yapan baba Mustafa Özil, oğlunun da isteksizce Londra kulübüne imza atmasını sağlamış.

8 MİLYON EURO'YU CEBE İNDİRMİŞ

Haberde ayrıca baba Özil'in oğlunun yaklaşık 55 milyon euroluk transferinden 8 milyon euro 'cebe indirdiği' iddia edildi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Mesut'un her fırsatta Real Madrid'i özlediğini söylediği de haberde dikkat çeken bir diğer ayrıntı oldu.

OCAK AYINA KADAR YOK

Öte yandan Mesut Özil, 5 haftadır sahalardan uzak kalmasına neden olan sakatlık yüzünden ocak ayına kadar futbol oynayamayacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Özil Mesut Özil Marca Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

AS.01 YENERBAHÇELİ:

EĞER PARA KAZANDI İSE . . . . . . . . ÇÜNKÜ , PARA HER ZAMAN KAZANILAMIYOR

2
6
yanıtYanıtla
ASLAN BEY:

REAL MADRİD TEN AYRIKMAYLA HATA YAPTIN ŞİMDİKİ FUTBOLUN REALDEKİYLE AYNI DEĞİL

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title