Haberler

    Messi Vergi Kaçırdı Mı?

    Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin babası ve menajeri Jorge Messi, vergi kaçırdığı iddia edilen oğlunun söz konusu olaylarla ilgisi olmadığını söyledi.

    İspanyol radyosu Cope'ye konuşan Jorge Messi, futbolda her şeyin olabileceğini vurgulayarak, "Messi, Barça'ya sevdalı ama hayat çok şeyleri değiştirir. Hiçbir şey bilinmez" ifadelerini kullandı.

    Lionel 'in mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Jorge, "İnsanlar onu tanımıyor. Herkes gibi çok normal bir çocuk. Ailesiyle eğleniyor, hoş vakit geçiriyor. Göründüğünden farklı değil" dedi.

    Son 2 sezondur sakatlık ve vergi kaçırma iddiaları nedeniyle Messi'nin beklentileri tam olarak karşılayamadığını savunan Jorge, "Yine de ona en çok etki eden olayın sakatlıklar olduğunu düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

    Bazı maçlarda sahaya kusan Messi'nin midesinde bir sağlık sorunu olup olmadığıyla ilgili soruya da Jorge, "Barcelonalı doktorlarla birçok kez bu konuyu konuştum. Her testi yaptılar ve bir şey çıkmadı. Onlar Leo'nun nasıl çalıştığını çok iyi biliyor. Bu zaman zaman Messi'nin başına gelen bir şey. Aynı sorunu yaşayan ve nedenini bilmeyen çok büyük sporcular var. Leo tek değil. Neden onunla ilgili bu kadar çok konuşulup, hakkında dedikodu yapıldığını anlayamıyorum" cevabını verdi.

    İmaj haklarından elde ettiği geliri 3 yıl boyunca maliyeye bildirmeyerek vergi kaçırdığı iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülen Lionel Messi'nin "konuyla hiçbir ilgisi olmadığı" savunan Jorge, "Bu konuda oldukça dikkatli olmak istiyorum. Her zaman söyledim. Bu olayın Messi ile hiçbir ilgisi yok o yüzden konuşması için bir sebep de yok. Konuya avukatlarım bakıyor. Leo'yla değil, benimle ilgili bir durum" diye konuştu.

    "Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e gelmesi, Messi'nin futbolunu geliştirmesine etkisi oldu mu?" sorusuna da Jorge, "Bence evet ama her zaman değil" yanıtını verdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title