Haberler

    Messi: "Ronaldo Hak Etmişti"

    5. Kez Ballon d'Or ödülünün sahibi olan Lionel Messi, geleceğinden takım arkadaşlarına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - 5. Kez Ballon d'Or ödülünün sahibi olan Lionel Messi, geleceğinden takım arkadaşlarına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

    Yıldız oyuncunun açıklamalarından satır başları şöyle;

    "Cristiano Ronaldo'nun kazandığı son iki Ballon d'Or ödülünü sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Ancak bu yıl ödülü ben kazandığım için de ayrıca mutluyum."

    "Eğer bir Ballon d'Or ödülü daha kazanırsam tabii ki güzel olur. Ancak ödül için özel bir takıntım yok. Hatta tam tersi, takımımın kupalar kazanması konusunda takıntılıyım."

    Barcelona'da kalmak istiyorum

    "Soyunma odasında problemler olduğu zaman kupa kazanamazsınız. Neymar ve Luis Suarez ile olan iyi ilişkim tamamen kendiliğinden gelişti. Sahada gözlerimiz kapalı birbirimizi bulabiliyoruz."

    "Neymar yetenekleri, çabukluğu ve dribling yeteneğiyle müthiş bir oyuncu. Gelecekte Ballon d'Or ödülünün sahibi olacağını düşünüyorum."

    "Avrupa'da Barcelona'dan başka bir kulüpte oynayacağımı düşünmüyorum. Ancak belki kariyerimi Arjantin'de sonlandırabilirim. Tabii futbolda her şey değişebilir ama Barcelona'da kalmak istiyorum"

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Lionel Messi Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title