Haberler

Messi, Penaltı Pozisyonunda Suarez'e Asist Yaptı

Güncelleme:

La Liga 24. hafta maçında Barcelona, Celta Vigo'yu ağırladı. Arda Turan'ın 78'de oyuna dahil olduğu karşılaşmayı Katalan devi 6-1 kazandı. Barcelona'nın attığı 5. gol karşılaşmanın önüne geçti.


MESSI TOPU SUAREZ'E BIRAKTI

81. dakikada Messi, penaltı vuruşunu kullanmak üzere topun başına geçti. Herkes Messi'nin topu kaleye vurmasını beklerken Arjantinli, topu arkadan gelen Suarez'in önüne bıraktı. Suarez de topu ağlarla buluşturdu.

CRUYFF-OLSEN İKİLİSİ DE YAPMIŞTI

1982'de Ajax forması giyen Cruyff-Olsen ikilisi bu şekilde bir penaltı kullanarak futbolseverleri şaşırtmıştı. 2005 yılında oynanan Arsenal-Manchester City maçında da Henry ve Pires böyle bir organizasyonu denemiş ancak başarısız olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona Vigo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500

Yorumlar (25)

KLE:

Messi kesin iddaa da 5. gol Suarez e oynamış ):

25
0
yanıtYanıtla
PENALTI VURUŞU? ? ? ?:

FUTBOL''A YENİ KURAL GELDİ DEMEK Kİ. . . . PENALTI ATAN BİR FUTBOLCU TOPU TEK VURUŞLA KALEYE GÖNDERMESİ LAZIM. . . EĞER TOP DİREKTEN VEYA KALECİDEN DÖNERSE, İKİNCİ KİŞİ VURABİLİR. . . YENİ YENİ KURALLAR ÇIKARDILAR BAŞIMIZA.

3
13
yanıtYanıtla
KURAL HATALARI.:

ŞİMDİ PENALTI KURALLARINI TEKRAR OKUDUM. . . HAKEM ATIŞI TEKRARLATABİLİR VEYA SAVUNMA TAKIMININ LEHİNE ENDİREKT SERBEST VURUŞ VEREBİLİR. . . KURAL İHLALİ OLMUŞ BENCE. . . .

yanıt1
yanıt4
YABANCI DAMAT:

messi insan degildir, , o bir seytandir.

10
5
yanıtYanıtla
evren:

koca kafalı arda 10 haftadır neden 1 gol bile atamadı onuda yazsanıza, ama 1 gol atsa 40 gün yazarsınız dimi?

7
7
yanıtYanıtla
Quattro:

Ardanın derdi seni neden gerdi onu anlamadım!

yanıt3
yanıt2
TCMobil-ANDROID:

Futbolu bilmeyenler bari saçma sapan yorumlar yapıp kendinizi rezil etmeyin böyle penaltı olmazmış neden olmaz tabiki olur penaltı bir direkt vuruştur top kendi etrafında bir tur attığı anda oyuna girmiş yani oyun baslamistir anlamına gelir artık bilmiyorsanız öğrenin cahiller

13
1
yanıtYanıtla
efeMobil-ANDROID:

haberclğinde cılkı cıktı adam basın toplantısının videosunu koymuş

14
0
yanıtYanıtla
Bozokurt66:

Merak edip haberin devamını okumak aklına gelseydi videoyu görecektin..

yanıt1
yanıt0
UGR10Mobil-ANDROID:

Rodallega Arda girmeden adamlar golü atmıştı zaten bence Arda'yı büyütmeyin

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title