Haberler

Messi'nin Ağabeyine "Futbol Dersi Cezası" Verildi

Güncelleme:

Ruhsatsız silah taşıması nedeniyle yargılanan Lionel Messi'nin ağabeyi Matias Messi'nin cezası belli oldu.

Yeşil sahalarda fırtınalar estiren, futbol dünyasının gelmiş geçmiş en önemli yıldızlarından biri olarak kabul edilen Lionel Messi'nin aksine, ağabeyi Matias çok farklı konularda gündeme geliyor...

Matias Messi, yaklaşık bir yıl önce Arjantin'in Rosario kentinde silahla yakalanmıştı. Aracının torpidosunda yapılan aramada ruhsatsız silah bulunan 34 yaşındaki Matias, polislerle tartışma yaşamış ve gözaltına alınmıştı. Ağabey Messi'nin, soruşturmasının tamamlandığı ve mahkemede yapılan duruşma sonrası hapis yatmaktan kurtulduğu belirtildi.

ÇOCUKLARA FUTBOL EĞİTİMİ VERME CEZASI!

Kardeşi dünyaca ünlü bir futbolcu olan Matias'a, konusu futbol olan kamu hizmeti cezası verildi. Matias Messi, Rosario'daki bir futbol kulübünün altyapısında, bir yıl boyunca haftada dört saat derslere girecek ve çocuklara futbol eğitimi verecek.

TEDBİR KONULDU

Hapis cezasından kurtulan Matias için bunun dışında mahkeme bazı başka hükümler de getirdi. Buna göre Matias Messi içki ve uyuşturucudan uzak duracak. 8 bin Peso para cezası ödeyecek. Ve bir yıl boyunca oturduğu evin adresini değiştirmeyecek. Lionel Messi ve babasının vergi kaçırma suçuyla davası olduğu göz önünde bulundurulduğunda, yıldız oyuncunun tüm ailesinin mahkemelik olması dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Arjantin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title