Haberler

Sneijder ile Kuyt, Cüneyt Çakır ve Messi'nin Sohbetini İzledi

Güncelleme:

Kuyt ve Sneijder, Arjantin'in Hollanda'yı penaltılar sonucunda 4-2 yenerek finale çıktığı maçta Messi ile Cüneyt Çakır'ın samimi sohbetini ilgiyle takip etti.

Son bilet Arjantin'nin oldu! Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmada 120 dakika boyunca gol sesi çıkmadı ve Arjantin, güçlü rakibi Hollanda'yı seri penaltı atışlarıyla 4-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Cüneyt Çakır'ın Messi'yle samimi sohbeti maça damga vururken Sneijder ve Kuyt, keyifli anı izlemekle yetindi.

SNEIJDER KAÇIRDI KUYT ATTI

Romero kurtardığı iki penaltı ile finali getiren isim oldu. Galatasaraylı Wesley Sneijder takımı adına penaltı kaçırırken Fenerbahçeli Kuyt ise kullandığı penaltı atışını gole çevirdi.

MESSI VE ÇAKIR'IN SOHBETİ SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Karşılaşmanın ilk yarısı oynanırken bir pozisyon esnasında Cüneyt Çakır'la Messi'nin samimi sohbeti dikkat çekti. İkilinin sohbetini yakından izleyen Fenerbhaçeli Kuyt ve Galatasaraylı Sneijder'in bakışları sosyal medyada çok konuşuldu.

İşte sosyal medyada konuyla ilgili atılan mesajlar...

* Kuyt ve Sneijder, Messi ile Cüneyt Çakır'ın sohbeti kıskanç gözlerle takip ediyor :))

* Araya girerek Messi'yi Cüneyt Çakır'ın gazabından koruyan bir halk kahramanı

* Cüneyt Çakır yerinde olsam evimi çocuğumu satar, yengeyi iddaa bayiye yollardım. Messi'ye bi kırmızı, Hollanda'ya bi penaltı selamın aleykum

* Türk futbolcular hakemlere sürekli itiraz eder. bugün çürütüldü. Messi bile Cüneyt Çakır'a itiraz edip durdu.Sorun Türk hakemlerindeymiş!

* Cüneyt Çakır'ın Sneijder'e kaşlarını çatıp, Messi'ye gülümsemesi nereden baksan enteresan.. Seni her gün görüyorum Şınaydr, bu adam yıldız

* Cüneyt Çakır, "Bi gün DK yarı finali yönetiyorum, Messi başladı itiraza.. Dedim o kolunu indir, Maradona olsan atarım" diye anı anlatacak:((

* Oha Messi Cüneyt Çakır'a dokundu.

* Kolunu kesip açık arttırmada satışa çıkarmalıyız. Cüneyt Çakır Messi'ye devam falan diyo heyt be!:D

* Cüneyt çakır, kuyt,sınayderi anladık da la sahada messi var messi. Çaldığın her düdük messiye yarasın süpaneke dinimiz aminm

* Of be Cüneyt Çakır ve Messi yan yana, quarizmaa

İlgili Haberler
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title