Haberler

Messi'den Küçük Afganistanlı Ahmadi'ye Davet

Güncelleme:

Lionel Messi, poşetten yapılan Messi formasıyla gündeme oturan 5 yaşındaki Afganistanlı Ahmadi'yi ve ailesini İspanya'ya davet etti.

Afganistan Futbol Federasyonu'ndan bir kaynak, Messi hayranı Afganistanlı Murtaza adlı çocuğun, ünlü futbolcuyla buluşmak üzere Barcelona kulübü tarafından davet edildiğini bildirdi.

45 GÜNCE ÇEKİLMİŞTİ

Poşetten Messi forması yapan ve sosyal medyada gündem haline gelen çocuğun, farklı iddiaların ardından en son Afganistanlı olduğu ortaya çıkmıştı. Çocuğun ağabeyi Haman, fotoğrafın 45 gün önce Afganistan'ın Coğori bölgesinde çekildiğini söylemişti.

"MESSI HAYRANI"

Kardeşinin henüz 5 yaşında olduğunu söyleyen Haman, "Kardeşim futbolu çok seviyor ve koyu bir Messi hayranı. Ona forma alamayınca böyle birşey yaptık ve aynı renkteki poşete Messi yazıp ona giydirdik. Çok mutlu oldu" demişti.

"MESSI GİBİ OLMAK İSTİYORUM"

Messi Hayranı Murtaza ise, "Eğitimimi tamamlamam için bana yardımcı olsun, futbolcu olmak istiyorum. Messi gibi olmak istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

Daha önce bazı medya organlarında yer alan haberlerde, Messi hayranı küçük çocuğun Duhok'ta yaşayan Humer Ali olduğu iddia edilmişti.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Afganistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

YARINDA JAPON ÇIKARSA ŞAŞIRMAM:

İŞTE HABERCİLİK BU

11
1
yanıtYanıtla
Gizem:

Kim olursa olsun ne olursa olsun icim burkuldu. Kuzum benim. Allah insallah yolunu acik eder. Hicbir cocugun boynu bükulmesin hic bir cocugun gözü biseyde kalmasin insallah. Benim icim yaniyor biz cocugumuza herseyi alabilme imaknina sahipken bu cocuklari böyle görmek. . .

10
0
yanıtYanıtla
GAZETECI.:

MESSI de ROLANDODA BU gibi OLAYLAR KARSISINDA COK HASSAS ve COK DUYARLILAR, , ALLAHTA Bu yüzden verdikce veriyor. MONDRAGONUN ISTANBULDAN ÜLKESINE FAKIR COCUKLAR icin UCAK DOLUSU OYUNCAK vs TASIDIGININA OKUMUSTUM.

4
0
yanıtYanıtla
bug:

bağdatlı messi diye bi film var izleyin isterseniz . . .

0
2
yanıtYanıtla
MESSİ:

BEN MESSİ DEĞİL MİYİM ? SEDA BANA SAHİP ÇIK

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title