Haberler

    Messi: Barcelona'da 10 Harika Yıl Geçirdim

    Barcelona'da 10. yılını kutlayan Lionel Messi, geçirdiği 10 yılın kendisi için harika olduğunu söyleyerek gelecekte daha da başarılı olacağını söyledi.

    Katalan kulübünde ilk resmi maçını henüz 17 yaşındayken 16 Ekim 2004 yılında Espanyol'a karşı oynayan Arjantinli yıldız, Katalan kulübünde altı La Liga, üç Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamasının yanı sıra birçok kez de gol krallığı yaşadı.

    Barcelona'da 10. yılını kutlayan Messi, Facebook adresinden yaptığı açıklamada, " Barcelona'da geçirdiğim 10 mükemmel yılda bana yardımcı olan, ailem, takım arkadaşlarım, Barcelona görevlileri başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

    Açıklamalarına devam eden Arjantinli dünya yıldızı, "Barcelona formasıyla sahada olduğum her an benim için mükemmeldi. Bundan sonra da şampiyonluklar ve başarılar için daha iyi olmaya çalışacağım. Herkesi kocaman kucaklıyorum!" dedi.

    Facebook hesabının yanı sıra Instagram hesabından da bir açıklama yapan Messi, "Umarım Barcelona'da dana nice seneler yaşarım. Gerçekten başarılar için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Beni kutlayan ve mesaj yollayan herkese çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

    Kariyerinde dört kez Ballon d Or ödülüne layık görülen Messi, bir rekora daha da imza atmak üzere...

    27 yaşındaki Arjantinli yıldız, haftasonundaki Eibar maçında hat-trick yapması halinde ise, İspanya La Liga tarihinin gelmiş geçmiş en golcü ismi olacak.

    Messi'nin Barcelona'da geçirdiği muhteşem 10 yıldan kareler için tıklayın!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Barcelona La Liga Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title