Haberler

    Messenger Geri Gelsin!

    Facebook ve Messenger uygulamalarını ayrı ayrı kullanmak sizi çileden çıkarıyorsa, çözümünüz burada!

    Telefonunda Facebook arkadaşlarıyla konuşmak isteyenlerin artık (görünürde) Messenger'ı yüklemekten . Ancak sohbet işlevinin asıl Facebook uygulamasından tamamen kaldırıldığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. , bu işlevi size geri getirebiliyor.

    sayesinde Facebook uygulamasının sohbet özelliğini açabilir, Messenger'a olan ihtiyacı ortadan kaldırabilirsiniz. Facebook'un sohbet işleviyle ilgili kodları uygulamasından neden kaldırmadığı bilinmiyor, ancak bu sayede işleve ulaşmanız mümkün hale geliyor.

    Bir XDA kullanıcısının oluşturduğu , Facebook'un mesajlar bölümünden mesaj göndermenizi tekrar mümkün kılıyor. APK dosyasını yüklemeden önce Messenger uygulamasını kaldırmaya dikkat edin.

    Uygulamanın gelecekte hatta önümüzdeki hafta ve günlerde çalışacağına dair bir garanti elbette yok. Facebook'un yapacağı bir güncelleme, onu bir anda devre dışı bırakabilir. Ancak sohbet kodları, birkaç aydır Facebook uygulamasının içinde beklediğinden şanslı olabilirsiniz.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Facebook Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title