Haberler

Mesopotamia Otel Hizmete Girdi

Güncelleme:

Marka Şehir yolunda ilerleyen Batman, yeni lüks bir otele daha kavuştu.

Batman yeni bir otele daha kavuştu. İş Adamı Emin Çelik tarafından yaptırılan Mesopotamia Otel hizmete girdi. 80 oda ve 202 yatağın bulunduğu otelde, 1 kral odası, 1 V.İ.P oda, 6 Suıt oda, 1 bedensel engelli oda, 29 standart oda ve 42 aile odası bulunuyor.

FİYAT ÇOK UYGUN

Otelde minibar, sauna, hamam, fitnes salonu ve sosyal aktivitelerin gerçekleştirildiği alanlar bulunuyor. Otel ücretinin diğer normal otel ücretlerinden bile daha düşük olduğunu belirten otel sahibi Emin Çelik, "Batman adına önemli bir kazanım sağladık. Fiyatlarımız gayet uygun. Hiçbir masraftan kaçınmadık. Batman'a hayırlı uğurlu olsun" dedi.

OTELDE YOK YOK!

Otel Müdürü Hamit Balıklaya, müşterilerin kendilerini evlerinde hissetmeleri için gereken her şeyin düşünüldüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:
"Her odamızda LCD TV, Direkt telefon, Kablosuz internet WİFİ, 450 kanal uydu TV yayını, Dijital özel kasa (safe box), Saç kurutma makinesi, Merkezi sıcak soğuk klima, Minibar , Kettel ve bitki çay çeşitleri, İsteğe bağlı yastık tercihi (Yumuşak ve sert), Ütü ve ütü masası, Elektronik kilit sistemi, Yangın güvenlik sistemi, 24 saat oda servisi, Uyandırma servisi hizmeti sunulmaktadır"

5 YILDIZ AYARINDA…

Otelde ayrıca, 200 kişilik restaurant ve yemek salonu, 250 kişilik modern ve tam donanımlı toplantı salonu, 24 saat açık sıcak ve soğuk yüzme havuzu da bulunuyor.

Kaynak: Temsilci / Otel - Tatil

Emin Çelik Batman Otel - Tatil Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title