Haberler

Meslekte 40 Yılını Dolduran Hekimlere Plaket

Adana Tabip Odası, 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında mesleğinde 40 yılını dolduran duayen hekimlere plaket verdi.

Adana Tabip Odası, 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında mesleğinde 40 yılını dolduran duayen hekimlere plaket verdi.

Adana Tabip Odası'nda gerçekleştirilen hekim ve ailelerinin katıldığı etkinlikte konuşan Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. H. Neslihan Önenli Mungan, "Yetiştirdiğiniz bir öğrenciniz bir meslektaş olarak burada bulunmak, 40 yılını dolduran hocalarımı anons edip onlara plaket vermek gerçekten çok büyük bir onur. Şu an duygu yüklüyüm. Tıp Fakültesi 1. sınıfa başladığım günleri hatırlıyorum. Siz değerli hocalarımın ve diğer meslektaşlarımın bu mesleğe katkısı çok. Gönüllerinizle fedakarca çalışan sizlerin sayesinde biz bugün buralardayız. Adana Tabip Odası sizin yetiştirdiğiniz öğrencilerle ayakta duruyor. Tüm bunlar için size bir kez daha teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. İyi ki varsınız ve çok daha uzun yıllar bizimle olursunuz. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Adana Tabip Odasının ilk başkanı Dr. Ali Mustafa Menteşoğlu hakkında hazırlanan slayt sunumun ardından hekimlik mesleğinde 40 yılını dolduran Dr. Abdullah Şahin Uğurlu, Dr. Ferida Büyükkahraman, Dr. İsmail Secerlioğlu, Dr. Battal Alkan, Prof. Dr. Candaş Tunalı, Dr. Asuman Atalay, Dr. Ercan Atalay, Dr. Celal Tatlıcıoğlu, Prof. Dr. Eren Erken, Yrd. Doç. Dr. Fatma Perran Poyraz, Prof. Dr. İsmet Tan, Dr. Mustafa Murat Aksöz, Dr. Sabahat Altınor Duyuran, Dr. Sefa Selçuk Doğan, Dr. Süleyman Cemil Tüysüz, Dr. Tuğrul Aktı, Prof. Dr. Ünal Zorludemir, Prof. Dr. Hüsnü Sönmez, Prof. Dr. Ayşe Doğan ve Dr. Alper Pişkin'e plaketleri Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. H. Neslihan Önenli Mungan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Tabip Odası Ayşe Doğan 14 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title