Haberler

Mesleki Eğitimle Büyüyoruz Projesi

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Şahinkaya: "İlimizin ihtiyaçlarını ve bu ihtiyaçlara yönelik mesleki eğitim programlarını hayata geçirmek istiyoruz"

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Gümüşhane'nin ihtiyaçlarına yönelik mesleki eğitim programlarını hayata geçirmek istediklerini bildirdi.

Şahinkaya, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, "İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı" kapsamında hazırlanan "Mesleki Eğitim ile Büyüyoruz" projesinin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Fonları Uygulama ve Koordinasyon Merkezince desteklenmeye değer bulunduğunu belirtti.

Proje ortakları arasında Gümüşhane Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gümüşhane Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, iştirakçisinin ise Gümüşhane Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yer aldığını ifade eden Şahinkaya, şunları kaydetti:

"Projemizin bedeli 125 bin 850 avrodur.1 Eylül'de başlayacak proje, ilimizde 12 ay uygulanacak. Gümüşhane'mizde mesleki ve teknik eğitimi önplana çıkaracak ve aynı zamanda mesleki eğitimin cazibesini artıracak faaliyetler bütünü olarak kurgulanmıştır. Proje ile Gümüşhane'mizin ihtiyaçlarına yönelik mesleki eğitim programlarının hayata geçirilmesi desteklenirken aynı zamanda öğrencilerimize ve velilerimize rehberlik ve yönlendirme yapılması planlanmaktadır." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Avrupa Birliği Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title