Haberler

Meslek Lisesi Öğrencileri, Beü'yü Gezdi

Hizan ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) yerleşkesini gezdirildi.

Hizan ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) yerleşkesini gezdirildi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, yaptığı yazılı açıklamada, başarılı öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve mühendislik bölümlerini yakından tanımak amacıyla, düzenlenen geziye yaklaşık 60 öğrencinin katıldığını belirtti.

Öğrencilerin bu geziyle kampüs yaşamını görme ve üniversiteyle ilgili bilgi alma imkanı bulduğunu bildiren Doğru, şunları ifade etti:

"Öğrenciler, M. Fuad Sezgin Kütüphanesi, İleri Araştırma Laboratuvarı ve Mühendislik Mimarlık Fakültesini gezdi. Fakültede katı atıklar, mukavemet ve deprem mühendisliği derslerine girerek üniversite ortamını yakından tanıma imkanı bulan öğrenciler, geziden memnun ayrıldı."

Kaynak: AA / Yerel

Eren Üniversitesi Mahmut Doğru Ömer Özkan Hizan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title