Haberler

Meslek Lisesi Mezunları 37 Yıl Sonra Buluştu

ERZURUM'un Narman İlçesi'ndeki Ziraat Meslek Lisesi'nde yatılı eğitim gören öğrenciler, mezun olduktan 37 yıl sonra okullarında buluştu.

ERZURUM'un Narman İlçesi'ndeki Ziraat Meslek Lisesi'nde yatılı eğitim gören öğrenciler, mezun olduktan 37 yıl sonra okullarında buluştu.

Ayrıldıkları okullarına milletvekili, müşteşar, danışman, öğretmen, doktor, akademisyen, yatırımcı işadamı ve bürokrat olarak dönen eski öğrenciler duygulu anlar yaşadı. Birlikte okulun yemekhanesinde yemek yiyip, geceyi de yatakhanelerindeki ranzalarında geçiren mezunlar, öğrencilik yıllarında çektirdikleri fotoğraf karelerinin aynısıyla 37 yıl sonra objektiflere poz vererek yeniledi. Sohbet edip anılarını paylaşan mezunlar, fıkralar anlatıp şiirler okudu. Okulun bahçesinde dolaşan mezunlar daha sonra 5/B sınıfına giderek o günleri sıralarında yeniden yaşadı.

Mezunlar aralarında yaptıkları değerlendirmede arkadaşları Yavuz Savaşçı'ya da 'Uluslararası Kılıbıklık Belgesi' verdi. Kendi aralarında hazırladıkları, 'T.C. Kılıbıklık Bakanlığı Uluslararası Kılıbık Belgesi'ni alan Yavuz Savaşçı, bu belgeyi memnuniyetle kabul ettiğini ve evinin en güzel köşesinde saklayacağını söyledi.

Anıların tazelendiği bir günlük buluşmanın sonunda okuldan ayrılırken de hüzünlenen mezunlar, 37 yıl biraraya gelmenin keyfini yaşadı. Tekrar buluşmak üzere birbirleriyle kucaklaşıp Narman İlçesi'nden veda eden mezunlar kendi aralarında ilk buluşmayı AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz'ün TBMM'de ki odasında 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde gerçekleştirmişti. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Narman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title