Haberler

Mesire Yerindeki Mescit Yenilendi

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların dini vazifelerini yerine getirebilmeleri için Emek Mahallesi’nde Çamlık Piknik Alanı’ndaki mescidi yeniledi.

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların dini vazifelerini yerine getirebilmeleri için Emek Mahallesi'nde Çamlık Piknik Alanı'ndaki mescidi yeniledi.

İlçedeki camilerde tek tek bakım ve temizlik çalışmaları yürüten Osmangazi Belediyesi, piknik alanlarındaki mescitleri de bakımdan geçiriyor. Vatandaşların dini vecibelerini daha rahat ve daha temiz bir ortamda yerine getirmeleri için Emek Mahallesi'nde yer alan Çamlık Piknik Alanı'ndaki mescit 3 saf daha genişletildi. Hanımlar için ayrı bölüm yapılırken, tuvaletler ve abdest alma yerleri baştan aşağı yenilendi, cephe kaplaması yapılan mescidin kapı ve pencereler değiştirildi. Ayrıca iç kısmı ahşap kaplandı ve çevre düzenlemesi yapıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Çamlık Piknik Alanı'ndaki mescit eskimiş ve ihtiyacı karşılayamaz durumda idi. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapmaları için mescidi hem büyüttük, hem de baştan aşağı yeniledik. Pikniğe gelen vatandaşlarımız namaz vakitlerini kaçırmadan burada ibadetlerini yapabilecek. Osmangazi Belediyesi olarak bütün camilerimizin ve diğer ibadethanelerimizin temizliğini ve bakımlarını yapıyor, ihtiyaçlarını gideriyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title