Haberler

    Meşhur Aşk Doktorundan 10 Müthiş İpucu!

    Güncelleme:

    Aşkta kazanmak istiyorsanız bu habere bir göz atın. İşte aşkta yapılmaması gereken hareketler...

    Aşkın peşinden yıllarca koşan, arayışlarını ve bu süre zarfında yaşadığı talihsizlikleri ‘Lovefool Forever’ adlı blogunda toplayan Alison Taylor, İngiltere’de son aylarda adından çokça söz ettiriyor. Bakın aşka dair ne gibi ipuçları var...

    Aşktan aldığı 10 önemli dersi okuyucularıyla paylaşan Taylor, bunları birer ipucu olarak sunuyor. Yaşadığı çoğu ilişkide kafa karışıklığı ve cevapsız sorular ile karşılaşmış olan Taylor, duyduğu heyecanın nasıl da bir anda hayal kırıklığına dönüştüğünden bahsediyor çoğu zaman. Düzenli olarak yazdığı blogundakileri, kimilerinin 'kasvetli' ve son derece 'pesimist' bulduğunu ama aşk hayatında herkesin yazılarındaki gibi iniş çıkışları olduğunu belirtiyor. İçeriklerine biraz da mizah duygusu katarak aşk hakkında bilgiler veren Alison Taylor'ın son yazısında paylaştığı ipuçlarından belki bizler de bir takım dersler alırız. Ne dersiniz?

    Akla ilk gelen 'pat' diye söylenmemeli

    Taylor, aşk ve romatizmle ilgili beklentilerinizi belirlemenizi, daha ilk buluşmanın vermiş olduğu heyecan ve kendini kaybetmeyle gereğinden fazla derin sohbetlere girmemenizi ve dürüstçe de olsa itiraflara yönelmemenizi söylüyor. Alison Taylor, ilk kez buluştuğu bir adamla muhabbet ettikleri sırada adamın iş dışı zamanlarında AIDS ile ilgili bir yardım kuruluşunda çalıştığını söylemesine karşılık olarak " orada çalışıyor olsaydım, muhtemelen ben de HIV virüsü kapmış olurdum " diye kendi fikrini belirtmiş ve daha sonra da durumu toparlamak için bambaşka bir konuya geçiş yapıp adama bu sefer de "eee, saç modelini değiştirmeyi düşünmüyor musun? " sorusunu yöneltmiş. Adam da neye uğradığını anlamamış tabii. Taylor, ilk buluşmalarda akla ilk gelen şeyin direkt olarak söylenmemesi gerektiğini belirtiyor.

    Neyi ne zaman yiyeceğinize dikkat edin

    Ünlü blogger, verdiği bir diğer 'ilk buluşma' örneğinde hatanın kendisinde olduğunu, buluşmanın saatler öncesinde birşeyler yemesi ve buluşmada çok fazla içmemesi gerektiğini kabul ediyor. Buluşmanın ardından potansiyel sevgilisi kendisini metro istasyonuna bırakırken, Taylor 'çok aç' olduğu için bir sandviç almış. İlk buluşmanın ardından gelen o meşhur öpüşme sahnesi için tam da kendini turnikelerde ayrılmadan önceye ayarlamış. Ağzındaki lokmaları bir türlü yutamamış ve bir yandan dişini diliyle temizlerken diğer yandan sempatik olmak adına gülmeye çalışmış. En sonunda da zoraki bir öpücük vermek istemiş! Hiçbir kadın bu pozisyona düşmek istemez herhalde.

    Öpüşmek oldukça önemli

    Tüm seçici kadınlar gibi Alison Taylor da öpüşme konusunda oldukça hassas. Fakat metro istasyonunda ağzının içinde kalan ve dişine yapışan sandviç artıklarına rağmen potansiyel aşığını öpme çabasını bir türlü açıklayamıyor. Bu yüzden bu konuya herkesin dikkatini çekiyor.

    SMS'e dikkat!

    Alison Taylor, cep telefonundan kısa mesaj gönderdiği erkeklerin ne demek istediğini tam olarak anlayamadıklarını ya da basit bir cümleden onlarca farklı anlamlar çıkarma eğilimde olduklarını söylüyor. Bu durumdan da oldukça rahatsız tabii.

    İçgüdülerinize güvenin

    Taylor, bu konuda Eat Pray Love kitabının romantik ve maceraperest yazarı Elizabeth Gilbert'ın etkisinde kalmış. çoğu zaman karşısındaki adamın ta kendisi yerine, taşıdığı potansiyele aşık olmayı tercih etmiş ve ilişkisini de hep bu yöndeki beklentiyle sürdürmüş. Kısaca, bunu 'yapmamanızı' söylüyor. Karşınızdaki adamı doğru ve yanlışlarıyla kabul etmenizi ve sevmenizi söylüyor.

    Kendisine güven duymaması fena!

    Yazarımız bu sefer de ekonomik kriz yüzünden grafikerlik mesleğini kaybedip barmenlik yapmak zorunda kalan bir sevgiliden bahsediyor. Sevgilisine mevcut işinde o kadar destek olmasına, yaptığı işten kaynaklanan birçok sıkıntısına ortak olmasına rağmen sonunda adamın baştan beri kendisini yanlış anladığını ve bu konuda gizliden gizliye gereksiz bir gurur savaşına girdiğini söylüyor. Alison, onun en başından beri kendine güvenmeyen biri olduğunu asıl o zaman anlamış.

    Mesajlaşmak ilişki değildir!

    Aşk arayışını sürdüren blogger, önceki yıl barda tanıştığı son derece yakışıklı ve akıllı bir erkekle mesajlaşmaya başlamış. Kendisi Londra'da, yakışıklı adam ise Manchester'da yaşadığından hatta bir gün birbirlerine 50'şer mesaj gönderdikleri olmuş. Uzun lafın kısası, 1,5 aylık bir mesajlaşmanın ardından hiç bir zaman tanışma fırsatı bulamamış, karşısındaki erkek onu hep son dakikada ekmiş. Onun bir sahtekarın teki olduğunu anlaması için 3 farklı özür cümlesi dinlemek zorunda kalmış.

    Görücü usulü tanışmak büyük risk

    Alison, burada annesiyle arasında geçen diyaloga yer veriyor. Bu arada, bilginiz olsun ki ilk buluşma gerçekleşmedi.

    Taylor'ın annesi: Ona senin e-posta adresini verebilir miyim?

    Alison Taylor: Neden? Gerçekten benim e-posta adresimi mi istedi?

    Taylor'ın annesi: Evet, seni yakından tanımak istiyormuş.

    Alison Taylor: Neden?

    Taylor'ın annesi: Neden olmasın ki? Yoksa insanlar birbirleriyle nasıl tanışabilirler? Bunun o internetteki flörtlerden ne farkı var? Hem ne kaybedersin ki? Gerçekten de hoş biri olabilir.

    Alison Taylor: Yakışıklı mı? Ne tarz giyiniyormuş?

    Taylor'ın annesi: Fotoğrafta gördüğümde yazlık kıyafetleri vardı (!!!)

    İnsanın kendi annesi dahi sadece fotoğrafta gördüğü birini kalan hayatını birlikte geçirmesi için önerebiliyor. Aman, görücü usulüne dikkat!

    Eski sevgililer

    Taylor; sizin eski sevgililerinizden değil, onunkilerden bahsediyor. Potansiyel aşkınız bitirmek üzere olduğu ilişkisini halihazırda sürdürüyorsa ona biraz zaman tanıyın. Zaman tanımaz ve araya biraz mesafe koymazsanız eski sevgililerine dönme ihtimalleri ilginç bir şekilde daha yüksek olabilir.

    Her şeyin cevabı 'Aşk'. Asla pes etmeyin!

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Aşk İlişkiler Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title