Haberler

Merzifon Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Merzifon Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü 2013-2014 öğretim yılında yapılan el sanatları sergisinin ilkini Sarıköy'de açtı.

Açılışa, Kaymakam  Mehmet Fatih Geyim, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Koray Uz, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve diğer davetliler katıldı.

Sergi açılışı öncesi bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Gözütok, ilçede ve ilçeye bağlı köylerde açılan 328 kurstan 4 bin 567 kursiyerin faydalandığını söyledi.

Halk Eğitim Kurslarını yaygınlaştırmayı hedeflediklerini hatırlatan Gözütok, şunları kaydetti:

"Halk Eğitim faaliyetlerine katılımın artırılması, hizmetlerimizi en küçük yerleşim birimlerine kadar ulaştırılması ve buralarda yaşayan vatandaşlarımızın da halk eğitim faaliyetlerinden faydalanmasını sağlamak amacıyla Hava Lojmanlarında, TOKİ konutlarında, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde, Bahçelievler Mahallesinde, Yakacık köyünde, Sarıköy'de, Kayadüzü kasabasında çeşitli kurslar açtık. 171 mesleki kurs, 145 sosyal kurs, 15 okuma yazma kursu olmak üzere 328 kurs açtık. Bu kurslardan 4567 kadın 3075 erkek olmak üzere 7 bin 642 vatandaşımız faydalandı. Hedeflerimiz kurslarımızı yaygınlaştırarak bu kurslarımızdan daha çok insanın faydalanmasını sağlamaktır."

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. 

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Fatih Geyim Özkan Alp Merzifon Sarıköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title