Haberler

Merzifon Emniyeti: Asılsız İddiaları Dikkate Almayın

Güncelleme:

Merzifon Emniyet Müdürü Süer, sosyal medyada güvenlikle ilgili bazı paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek, vatandaşlardan bu dedikoduları dikkate almamalarını istedi.

Merzifon Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, sosyal medyada güvenlikle ilgili gerçek olmayan bazı paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek, vatandaşlardan bu tür dedikoduları dikkate almamalarını istedi.

Süer, yaptığı açıklamada, asılsız ihbarlar ve sosyal medyadaki paylaşımlarla vatandaşların paniğe sevk edilmek istendiğini, internet sitelerindeki "canlı bomba" iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Bu tür haberlerle kaos oluşturulmasının amaçlandığını vurgulayan Süer, "Merzifon güvenli ve huzurlu bir kent. Sosyal medyada asılsız, gerçeği olmayan, vatandaşı rahatsız eden haberler yer alıyor. Emniyet ve jandarma birimleri her zaman gerekli tedbiri alıyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, bu dedikoduları hiçbir zaman dikkate almasınlar." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Merzifon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title