Haberler

Merzifon Emniyet Müdürlüğünden İki Yeni Proje

Merzifon ilçe Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, Gürültüsüz Hayat Projesi ile Gören Gözler Hayırlı İşler Projesi'ni başlattıklarını söyledi.

Merzifon ilçe Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, Gürültüsüz Hayat Projesi ile Gören Gözler Hayırlı İşler Projesi'ni başlattıklarını söyledi.

Süer, projelerin ilçeye faydalı olabilmesi için basın başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, esnafların ve tüm Merzifonluların desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Gürültüsüz Hayat Projesi'nin ilçede yaşayan vatandaşların günlük yaşam kalitelerini artırmak, insanların huzur ve sükununu temin etmek, vatandaşları rahatsız eden her türlü gürültünün önlenmesini amaçladığını anlatan Süer, "Herkesin katılımı ve işbirliği ile gürültünün önüne geçilmesi için düğün konvoyları, korna sesleri, düğünlerde  silah, maytap, havai fişek atılması düğün ve eğlencelerin geç saate kadar devam etmesi, inşaatlarda meydana gelen rahatsızlıklar, gece saatlerinde beton atılması gibi, araçlarla pati çekilmesi, müzik yayınları konularında vatandaşlarımız ve ekiplerimizle işbirliği içerisinde çalışmaların yürütülmesi planlandı" dedi.

Gören Gözler Hayırlı İşler Projesi kapsamında ilçede bulunan iş yerleri ve esnafların Toplum Destekli Polislerce ziyaret edileceklerini aktaran Süer, "Merzifon'daki iş yerlerinin mevcut güvenlik durumları, güvenlik açıkları yerinde tespit edilmesi sağlanarak iş yerlerinde yaşanması muhtemel hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık gibi suçların oluşmasının önlenmesi amaçlanmaktadır" diye konuştu.

İlçede iş yerlerinin güvenliklerinin artırılacağını vurgulayan Süer, iki proje ile ilgili ilçede bulunan tüm kurumlara bilgi verilerek proje çalışmalarının başlatıldığını kaydetti. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Merzifon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title