Haberler

Meryem Uzerli'ye Bir Akşam Yemeği İçin 500 Bin Euro Teklif Etmişler

Güncelleme:

Ortadoğulu bir aile Meryem'e "Yemekte bize eşlik et" diyerek 500 bin Euro teklif etmiş. Meryem "Parayı Türkiye'de çocuk vakıflarına bağışlarsanız kabul ederim" demiş.

Türkiye'ye döndükten sonra davetlerde boy göstermeye başlayan Meryem Uzerli yine bir davet öncesi gazetecilerin sorularını crevapladı.

İşte nam-ı diğer Hürrem'in röpörtajından şaşırtan itiraflar...

KIZININ FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ

Meryem Uzerli 'tükendim' diyerek ayrıldığı Türkiye'ye 1,5 yıl sonra döndü. Otele yarım saat erken gelen Meryem Uzerli'nin çok sıcakkanlı olduğunu söylemeye gerek bile yok. Sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi kucakladı bizleri. Kızı Lara'yı sorunca hemen cep telefonunundan fotoğrafını gösterdi. Lara tıpkı annesi gibi iri gözlü, beyaz tenli bir bebek.

'İşte Meryem'in bebeği' başlığıyla bir süredir internette dolaşan fotoğrafın doğru olmadığını belirteyim. Öyle yazılıp çizildiği gibi de kızını reklamda oynatmaya niyeti yok.

"100 MİLYON EURO VERSELER DE KIZIMI GÖSTERMEYECEĞİM"

"100 milyon Euro verseler kızımı göstermeyeceğim. Lara çok saf ve temiz. Para sadece bir kağıt, evet lüks bir şey ama ben Lara'yı bu dünyadan saklayacağım" dedi. Yapımcısından kızıyla ilgili tek isteği eve yakın bir park olduğunun altını çizdi. Masaya oturup yemeğe geçtiğimizde garsonlara davranışı dikkatimi çekti. Servis yapan garsona sık sık "Teşekkür ederim, içeriye (aşçıya) selam söyleyin" diyerek yemekleri beğendiğini söyledi. Masaya gelen her şeyi iştahla yedi. Tabağındaki kalamarı çatalıyla kaldırarak "Bu ne?" diye sorunca hepimizi güldürdü. Makarna hariç her şeyi yedi. Gluten alerjisi olduğundan makarnaya dokunmadan geri verdi. Tatlıya çok düşkün. Yemeden önce fotoğrafını çekti.

"BEN ÇAPKIN İNSANIM"

Basın toplantısında hepimiz her şeyi sorduk. Sağolsun Meltem Kazaz ve ekibi "Aman bunu sorun, şunu sormayın" gibi müdahalelerde bulunmadı. Alışık olmadığımız bir menajer. Böyle olunca da Meryem'in özel hayatını es geçmedik. Malum Meryem'i tüketen sebeplerden biri de Can Ateş'le yaşadığı ilişkiydi. Hamile kaldıktan sonra Muhteşem Yüzyıl'ı bırakıp Berlin'e ailesinin yanına dönmüştü. 1,5 yıl sonra dönmeye hazırlanan Meryem'e "Kalbin başka bir erkek için çarptı mı?" diye sorunca ünlü oyuncu espriyi patlattı: "Çarpmadı ama ben çapkın bir insanım." Sonra da annesinin kendisini Türk erkekleri konusunda "Adamlara karşı dikkat et" diye uyardığını ekledi. Ama o yine de umutlu.

"SETTE AŞIK OLMAM"

"Ben inanıyorum ki iyi Türk adamları var" dedi. "Belki 'bu adam' dizi setinde karşına çıkar" dediğimizde kısa ve net konuştu: "Belki Alman mantığı ama ben işte aşık olmam. Sette hayatta aşık olmam. Büyük konuşuyorum ama bunu göreceksiniz."

"MUHTEŞEM YÜZYIL'I HİÇ İZLEMEMİŞ"

Meryem Uzerli Türkiye'den ayrıldıktan sonra Muhteşem Yüzyıl'ı hiç izlemediğini, buna cesaret edemediğini söyledi. Zaten Berlin'e döndükten sonra oyunculuğu kafasından tamamen çıkartmış, para kazanmak için bir hastaneye başvurmuş. 17 yaşındayken de bu hastanede çalıştığını belirten Uzerli "Berlin'de basit bir hayatım var. Saner Ayar beni ikna etmeden önce bisikletime atlayıp yıllar önce çalıştığım kanser hastanesine gittim. Eski işime dönmek istedim. Bir doktorun yanında asistan olarak çalışıyordum. 'Bana iş var mı?' diye sordum, kabul ettiler. Hastaneyle 2017 yılına kadar süren bir sözleşmeye imza attım. Bu dizi teklifi gelince hastanedekilere oyuncu olduğumu söyledim. Anlayış gösterip sözleşmemi iptal ettiler" dedi.

MERYEM'LE YEMEK YEMEK İÇİN 500 BİN EURO TEKLİF ETMİŞLER

Yemek sırasında Meryem'in yeni dizisinin yapımcısı 03'ün ortağı Saner Ayar'dan hepimizi şaşırtan bir açıklama geldi. Ortadoğulu bir aile Meryem'e "Bir yemekte bize eşlik et" diyerek astronomik bir para teklif etmiş. Meryem bu teklife "Türkiye'de çocukları koruyan üç vakıftan birine bağış yaparsanız kabul ederim" diye karşılık vermiş. Bu Ortadoğulu aile teklifi kabul etmiş, yakında bir vakfa 500 bin Euro yatıracaklarmış.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Meryem Uzerli Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (50)

cinli:

çok sempatik bu kadın ya :)

14
7
yanıtYanıtla
MERYEM:

HERŞEY DAHİLMİ?

15
6
yanıtYanıtla
can:

yalana bak yalana vakıfa bağışlarsalarmış gidermiş. para için yapmayacağınız şey yok be. sen kazandığın paranın kaç kuruşunu vakıfa bağışladın madem vakıfları düşünüyosun. ya bunlar acaba kendi içlerinde düşünüyorlarmı ulan ben kimim ben neyim ben ne yapıyorumda bu kdar parayı bana veriyorlar bunlar bana bu parayı niye veriyor hangi akla hizmet veriyorlar. haftada 1 bölüm için 100 bin lira gibi bi para alıyorlar yaptıklarıda bi sanat olsa. kanal reklam veren şirketlerden alıyor reklam veren şirketler bizden alıyor. yine giren bize giriyor.

15
6
yanıtYanıtla
sevilay:

bizimkiler gibi şımarık değil. yolları açık olsun kızınıda güle güle buyütsün.

14
7
yanıtYanıtla
sevilay:

çok kaliteli , çok güzel çok samimi bir oyuncu bizzz onu çok sevdik çok seveceğiz .

12
6
yanıtYanıtla
METE:

ACABA 500 BİN EUROYA NASIL BİR YEMEK ???

10
7
yanıtYanıtla
ihsan konyamobilWeb@haberler.com:

Birakin gundem degistirmeyi, ekonomiden haber ver, milletin yarisi yoksulluk siniri altinda

15
2
yanıtYanıtla
PuuaahhhhhmobilWeb@haberler.com:

Bizde inandik Yaw bu almanya da artis bile degildi,zorla unlü yaptiniz kadini.issiz kalinca gündemde kalmak Icin neler uydurmuyorlar yarabbi....

15
2
yanıtYanıtla
10 numar insan:

helal be kadın sana

14
2
yanıtYanıtla
KEL BILAL:

her sey dahil mi bu 500 e

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title