Haberler

Meryem Uzerli'nin Setteki İlk Günü

Güncelleme:

Reklam yüzü olduğu markayla 1 milyon Euro'luk bir anlaşmaya imza atan Meryem Uzerli, film çekimlerine başladı. Çekimler için otel önündeki marina kapatıldı.

Bir şampuan firmasının yeni reklam filmi için Tarabya sahilinde kamera karşısına geçen Meryem Uzerli, disiplini ve neşesiyle ekibin sevgilisi oldu. Reklam yüzü olduğu markayla 1 milyon Euro'luk bir anlaşmaya imza atan Meryem Uzerli, film çekimlerine başladı.

SIK SIK KIZINI KONTROL ETTİ

Tarabya Oteli'nde konaklayan Uzerli, otel önünde kurulan sete sabah 07.00'da geldi. Çekimler için otel önündeki marina kapatıldı. Neşeli haliyle dikkat çeken oyuncu muhabirlere de gülümseyerek poz verdi. Set aralarında otele girerek sık sık kızı Lara'yı kontrol eden Uzerli, otel yönetimine kızının fotoğraflarının çekilmesini istemediğini belirterek önlem alınmasını rica etti.

Senaryo gereği mutfağa giren Meryem Uzerli'ye dünyaca ünlü saç uzmanı Jamal Hammadi eşlik etti.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Meryem Uzerli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

BÜLENT:

almanyada işsiz kaldı türkiyeye geri döndü para burda çünkü bu kadar kolay para burada kazanılıyor

25
3
yanıtYanıtla
Akil FikirmobilWeb@haberler.com:

dizisi baslasin yine tukenir gider 2 sezona. Kolay mi kizim cuval dolusu para goturucen

20
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınyusuf:

BU KADAR MALIN OLDUĞU Bİ ÜLKEDE KARI KAZANIR TABİKİ. . .

18
4
yanıtYanıtla
kaan:

Tebrik ediyorum, o mebla ile kaç yetimin garibanın geleceği garantilenirdi, kaç hasta tedavi edilirdi, kaç işsize imkan yaratılırdı? Alın sizin olsun meryeminiz, hayrını görün!

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ülke olarak yaşadığımız şu zor günlerde büyük bir eksiklikti meryem hanım, milyonları toparlayıp tükenmişlik sendromu''na yakalanip almanyaya dönüyor, orada ev alarak, yatırım yaparak paraları tüket, geri gel türkiye''ye yine toparla milyonları, arkadaşlara katılıyorum, berlin de yüzüne bakan yok , türkler haric tanıyan yok, artı bu bayan neyi ile örnek ? Ben bişey anlayamadım arkadaşlar. Allah sabır versin hepimize!Saygılar !

15
1
yanıtYanıtla
orhan:

ulan ne paralar dönüyor arkadaş ömrüm boyunca yemeden calıssam o parayı biriktiremem

11
1
yanıtYanıtla
yorumcu geldi haanıım:

anlaşmaya yarıda bırakıp gitmeyecek maddesi de koysalardı. . . tükenmişlik falan yani

7
1
yanıtYanıtla
mersina:

almanyada kimse tanımıyor bunu yüzüne bile bakmıyolar. sonrada gelip burda iki şirinlik yapıp adam oluyorlar

8
0
yanıtYanıtla
hhh:

adaletsiz bir düzen var dünyada ve bizde o zamanda gelmişiz dünyaya

6
1
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

şans diye buna derler çık gel ülkende meşhur ol bizim bu yabancılara düşkünlüğümüz ne olacak:)

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title