Haberler

Meryem Uzerli'nin Dizisini Sevişme Sahneleri de Kurtaramadı

Güncelleme:

3 sezon sonra ilk kez ekranlara dönen Meryem Uzerli'nin başrollerinde oynadığı Gecenin Kraliçesi, sevişme sahnelerine rağmen yayınlandığı ilk bölümde reytinglerde çakıldı.

Star yönetimi Gecenin Kraliçesi gibi iddialı bir diziyi Salı gününe koyarak diğer dizilere meydan okudu. Ancak ATV'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, FOX'un Aşk Yeniden ile savaştığı Salı gecesinde, Meryem Uzerli kraliçeliğini ilan edemedi.

10 PROGRAM ARASINDA 9. OLDU

Star TV ekranlarında dün akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen Gecenin Kraliçesi ilk 10 program arasında 9. oldu. Büyük bir bütçe ve Meryem Uzerli dopingi ile yayınlanan dizinin; artık reyting rekortmeni diğer diziler ile çekişmesi pek mümkün görünmüyor.

SEVİŞME SAHNELERİ DE KURTARAMADI

Star TV, ortada hiçbir şey yokken büyük bir beklenti yaratmıştı. Fakat sevişme sahneleri öne çıkarılsa da reyting kurbanı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Star Cinsellik Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (36)

TÜRK:

insan da olmayınca haya ile edep yine merkep yine merkep

26
3
yanıtYanıtla
X:

BEN SEVİŞME SAHNESİNİ GÖRÜNCE DEĞİŞTİRDİM. TOPLUMU O KADAR DEJENERE EDİYORLAR Kİ ARTIK HERKESE NORMAL GELMEYE BAŞLADI. DİZİLERDE ÇOK FAZLA BÖYLE EDEPSİZ SAHNELER VAR DAKİKA BAŞI ÖPÜŞÜYORLAR EN AZINDAN. ÇOCUKLARLA TELEVİZYONA BAKAMAZ OLDUK

14
7
yanıtYanıtla
ellidokuz:

yukarda adları geçen proğramları hangi gerizekalılar izliyor be.

18
2
yanıtYanıtla
BULUT...:

Bu kadının hiçbir dizisini izlemedim ve izlemeyeceğim. . . . .

13
6
yanıtYanıtla
Gamze:

Ya aslında kımse bu kadına güvenmiyor cünkü heran kaçabilir dimi

14
2
yanıtYanıtla
vanlı 123:

Bu tür yapımların yayınlanması yasaklanmalı bu tv leri denetleyen adam gibi bir kurum yokmu sonra neden huzur yok neden kadın cinnayeti neden uyuşturucu neden mi neden bütün bu nedenleri ortaya çıkaran tv dir ahlaklı bir tv yayıncılığı olsa bu nedenler çoğu olmaz ama tvlerin amacı ahlakın olmadığı toplumlar oluşturmak siyasilerde milletti uyuttukları için ses çıkarmıyor ne zaman bir siyasini pisliği ortaya çıksa hemen linç kampanyası başlar neden milletiniz içinde ses çıkarmıyorsunuz

15
0
yanıtYanıtla
EDHO:

MERYEM ÇAKIRBEYLİ VARKEN MERYEM UZERLİ NEYMİŞ VESSELAM

13
1
yanıtYanıtla
ellidokuz:

Namus denen şey yok bu oyuncularda.

13
0
yanıtYanıtla
Ahmet cevizoğluMobil-IOS:

Evde kız çocuğunla bakamassın o sahne olmazsa ne olurdu acaba ahlaksızlık bu

13
0
yanıtYanıtla
Karadenizkizi:

Reytingi sevismeden beklersen böyle olur.15dk izledim.o sahnede kanali cevirdim.burda bitmistir.yahu biz türküz, tvde sevisenleri görünce anne babamizin yaninda biz utaniyoruz, sanki ekrandaki bizmisiz gibi.dirilis ve filinta arkadas.daha iyisi simdilik yok..

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title