Haberler

Meryem Uzerli Ekranlara Geri Dönüyor

Güncelleme:

Bir dönem Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli, önümüzdeki sezon 'Kösem Sultan' dizisiyle ekranlara geri dönecek.

Muhteşem Yüzyıl'ın eski Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, ekranlara ' Kösem Sultan' olarak dönüyor. Kanuni Sultan Süleyman döneminin anlatıldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisi 11 Haziran 2014'te ekranlara veda ediyor. Yapımcı şirket TİMS, yeni bir tarih dizisi için şimdiden kolları sıvadı. TİMS, bu kez de Osmanlı tarihinin etkili kadınlarından ' Kösem Sultan'ın hayatını izleyiciyle buluşturacak.

ŞUBATTA DOĞUM YAPACAK

Dizide Kösem Sultan'ı da Muhteşem Yüzyıl'ın eski Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli canlandıracak. 7 aylık hamile Uzerli, şubatta doğum yaptıktan sonra rolüne hazırlanacak.

YAPIMCIDAN ÖZÜR DİLEDİ

Vatan Gazetesinin haberine göre, ünlü oyuncu, geçen Mayıs'ta "Tükenmişlik Sendromu" yaşadığı iddiasıyla diziden ayrılıp, apar topar Berlin'e gitmişti. Zor durumda kalan yapım şirketi, senaryoyu değiştirmişti.

Uzerli, "Yapımcıdan özür diliyorum" diyerek yapımcısı Timur Savcı'nın gönlünü kazanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Meryem Uzerli Kösem Sultan Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

kilo al sultanımfikret_601121@hotmail.com:

biraz kilo alırsa yine muhteşem güzelliği ön plana çıkar

28
4
yanıtYanıtla
veyselv.koc@windowslive.com:

Bu kadını dizinde oynatan yapmıcı ve yönetmenin aklına şaşıyorum. Türkiye de o kadar güzel, becerikli ve başarılı oyuncu varken...

12
14
yanıtYanıtla
mustafamustafa_sahin42@hotmail.com:

Hadi meryem.. Biraz cesaret..Bizi daha fazla bekletme.. Sen gideli muhteşem yüzyıl bize çekilmez olmuştu..

22
4
yanıtYanıtla
xxxesra_h_800@hotmail.com:

olmazzzz olmaz olmaz hürremden sonra kösem olmaz. gözümüz aklımız yine hürrem karakterini rolünü arar. nasıl hala vahide gördüm e alışmadıksa sana da başka tarih filminde alışmaz. baska dizi olsa tamam farklı rol olabilir

8
1
yanıtYanıtla
şazi şaziye kafamks.hlm@hotmail.com:

kıccıkkkkk

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title