Haberler

Meryem'in Yeni Rol Arkadaşı Ozan Güven Olacak

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, çekimleri önümüzdeki ay başlayacak olan sinema filminde, bir dönem adının birlikte anıldığı Ozan Güven'le kamera karşısına geçecek.

Tükenmişlik sendromu yaşadığı gerekçesiyle rol aldığı diziyi yarıda bırakarak Almanya'ya dönen Meryem Uzerli, dinlendi ve tüm enerjisiyle geri geldi.

DİZİ VE SİNEMA PEŞ PEŞE

Yeni sezonda Murat Yıldırım ile başrolü oynayacağı diziyle izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu Meryem Uzerli, önümüzdeki ay da sinema filmi için kamera karşısına geçecek.

ESKİ AŞKIYLA ROL ARKADAŞI OLUYOR

Çekimleri mayısta Makedonya'da başlayacak filmde, Uzerli'ye birkaç ay önce adının aşk dedikodularına karıştığı Ozan Güven eşlik edecek. Daha önce rol arkadaşı olan ikili, yeni filmde iki aşığı canlandıracak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Meryem Uzerli Ozan Güven Almanya Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

g Mobil-ANDROID:

en iyidi ben oluyim aradiniz bulamadiniz yetti gari

2
0
yanıtYanıtla
anadolu:

Muhteşem yüzsüz yıl filiminde kendini bi halt zannedip, parası var diye adam yerine koyduğundan bir de çocuk yapıyor. birileri gene bunları taşıyor. zorlayacak derken orayı pek kavrayamadım!

0
0
yanıtYanıtla
azbile gelir:

zorluycak derken?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title