Haberler

Merve Camii'nde Yaz Kur'an Kursu Öğrencileriyle Kahvaltı

Odunpazarı İlçe Müftülüğü bünyesinde açılan Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrenciler için bir kahvaltı programı düzenlendi.

Odunpazarı İlçe Müftülüğü bünyesinde açılan Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrenciler için bir kahvaltı programı düzenlendi.

Kurslarda öğreticilik yapan imam hatip, müezzin kayyım, Kur'an kursu öğreticisi ve fahri öğreticiler büyük heyecanla öğrencilerine Kur'an ve Dini Bilgiler Eğitimi verirken, bu çalışmaların yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenlemeye devam ediyorlar. Bu programlardan birisi de Emek mahallesi Merve Camii'nde gerçekleştirildi. Merve Camii İmam Hatibi Mehmet Kök, Emek Merve Camii Kur'an Kursu Öğreticisi Esin Sağım, Kur'an Kursunda fahri görev yapan Şengül Akmantar ve Hafize Bağcı'nın gayretli çalışmaları ile 3'ncü ve son dönem Yaz Kur'an Kurslarında 160 öğrenciye ulaşıldı. Öğrenciler, kendileri ile hazırlanan sabah kahvaltısına katıldılar. Veliler duydukları mutluluğu ifade ederken, öğrenciler koşarak camiye gelmeye devam edeceklerini belirttiler. Cami İmam Hatibi Mehmet Kök de, böyle etkinliklerle çocukların camiye ve Kur'an Kursuna daha gayretle devam etmelerinin sağlandığını belirtirken kahvaltının verilmesine katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title