Haberler

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç'tan Taşınma Kararı

Güncelleme:

1.5 ay önce dünya evine giren Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur çifti, taşınma kararı aldı.

Murat Dalkılıç- Merve Boluğur çifti; 45 günün ardından sürpriz bir karar aldı. Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, 1.5 ay önce evlenmişti. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yaşayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma kararı aldı.

"BU EVDE SIKINTI VAR"

Çiftin bu ani değişikliğinin nedeni Merve Boluğur'un evde kendini huzursuz hissetmesi yönündeydi. 'Bu evde bir sıkıntı var' diyen Merve'nin isteği doğrultusunda mutlu ikili aynı sitede başka bir daireye yerleşti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

Önder DalğıçMobil-IOS:

Ülkede bu kadar insan ölmüş siz bunu haber yapıyorsunuz

22
3
yanıtYanıtla
düz mantık:

Ülke cayır cayır yanarken arabın derdi kırmızı pabuç

23
0
yanıtYanıtla
ELAAMobil-ANDROID:

Biz nerelerle uğraşıyoruz verdiginiz habere bak. Amannnnn cok da onemliydi ha.

18
2
yanıtYanıtla
sikintiMobil-ANDROID:

bu evde de bi sikinti var

18
2
yanıtYanıtla
ELAAMobil-ANDROID:

Kesin akp nin işidir :)

14
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok gerekliydi bu haber yahu!

15
0
yanıtYanıtla
Kemal Kürşat ZeyliMobil-IOS:

Aman çok önemli bir olay, Suriye'ye mi?

13
2
yanıtYanıtla
misafir:

biz parasızlıktan ev değiştiremiyoruz hanfendi sıkılmış Allah sizi bu günlernizi arayacak duruma getirirse o zaman görürsün sıkılmayı

14
1
yanıtYanıtla
AMAN ALLAHIM:

Bolugurun ev taşıyacagi kirk yıl düşünsem aklima gelmezdi. Boylesi bir olayı meclise tasimak lazım. Hatta uluslararası platformda tartisilmali bu mesele. Lutfen gundeme ilişkin bu tür önemli hadiseleri sıklıkla haber yapıp tartismaya açalım..

15
0
yanıtYanıtla
paşa beyMobil-ANDROID:

itici çift .ne yaptiklariyla kimsenin ilgilendiğini sanmiyorum

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title