Haberler

Mert'in Katil Zanlısı İntihar Girişiminde Bulundu

Güncelleme:

Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldüren katil zanlısı Erzurum'da kaldığı cezaevinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

Kars'ta 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Mert Aydın'ı öldüren katil zanlısı Aykut Balk, Erzurum'da kaldığı cezaevinde duvarda bulunan aynayı "Yaşamak istemiyorum " diyerek yumruklaması sonucu elinden yaralandı.

Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldüren katil zanlısı Erzurum'da kaldığı cezaevinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Zanlı, Erzurum'dan Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KALDIĞI KOĞUŞTA AYNAYI YUMRUKLAYARAK BİLEKLERİNİ KESTİ

24 saat güvenlik kamerası ile izlenen ve kağıt bardakla su verilen Mert'in katil zanlısı Aykut Balk, dün gece yarısında kaldığı tek kişilik koğuşta bulunan aynayı "Artık yaşamak istemiyorum" diyerek yumrukladı. Bileklerinde oluşan kesikler nedeniyle önce revire ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilen zanlının eline 4 dikiş atıldı.

Zanlı, Erzurum'dan Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi.

24 SAAT GÜVENLİK

Hastanede 24 saat güvenlik kamerası ve güvenlik görevlilerinin bulunduğu özel odaya alınan cinayet zanlısının tedavi süreci başladı. Doktorların gerekli tetkikleri yaptıktan sonra Aykut Balk ile ilgili karar vereceği öğrenildi.

POLİSİN ARALIKSIZ ÇALIŞMASIYLA YAKALANMIŞTI

Kars'ta 6 Nisan'da meydana gelen olayda, 9 yaşındaki Mert Aydın, Faik Bey Caddesi'ndeki amcasının iş yerine götürdüğü yemeği bırakarak çıkmasının ardından kaybolmuştu. Mert'in cesedi, 7 Nisan Pazartesi günü Karadağ Mahallesi'nde bulunan eski bir yapının yanında bulunmuştu. Polisin aralıksız çalışması sonucu Mert'in katil zanlısı 23 yaşındaki Aykut Balk yakalanmıştı. Zanlı gece yarısı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Erzurum Yakutiye ilçesindeki E Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne konulmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mert Aydın Erzurum Elazığ Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (194)

SİBELakal3@hotmail.com:

Bu Çok yakışıklıymış inşallah başına bişey gelmez orada , sağ salim çıkar hapisten.

9
53
yanıtYanıtla
gulgengsterclub1@live.nl:

ciksinda seni adadiniz sonrada seni gebertsin

yanıt0
yanıt0
tolgamaraz1598@gmail.com:

bu şerefsizin neyine acıyorsun bunu cezaevinde beslemek yerine halkıın eline vereceksin

yanıt0
yanıt0
dersimlischaffhausenkurucu@hotmail.com:

akp öncesi bu tür tecavüz olayları yaşanmıyordu herkes bir birine saygılıydı ama şimdi bakıyoruzda hergün binlerce insan tecavüze uğruyor

9
23
yanıtYanıtla
ahmetahmet@hotmail.com:

kurtardılar mı yoksa şerefsizi, bileğini keserken keşke bazıları da de yardım etseydi de biran önce geberseydi

29
2
yanıtYanıtla
BAWERba3@hotmail.com:

Bu çocuk yargılanmadan Linç edilmiş durumda.haberler com u kınıyorum çocuğunda masum olabileceğini unutmayın.Allah kimseyi sapıtmasın.

0
30
yanıtYanıtla
yorumcu07gulsah07@hotmail.de:

sen inanıyormusun masum olduğuna. yapma be kimseyi bu kadar saf aptal yerine koyma masum olduğuna inanacak kadar aptal değiliz kendi de inkar etmemiş zaten hepsini itiraf etmiş belki yakıştıramadın kabullenemedin alış ve kabullen sahi neyin oluyor bu şahıs

yanıt0
yanıt0
seldagul_akbaba@hotmail.com:

akrabası mısın sen lan..masum mu ? aynı zihniyettesiniz galiba suç ortağın olmalı masum demişsin ...masumluk nedir bilirmisin kelime anlamını?

yanıt0
yanıt0
kosovalitrapatoni@hotmail.com:

Nasil benzey senda bir sapiksin

yanıt0
yanıt0
yuh artıkberrin-msr-47@hotmail.com:

sen demi bunun gibisin yoksa !!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 194 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title