Haberler

Mert'in Katil Zanlısı: Ben Bunu Neden Yaptım

Güncelleme:

Kars'ta Mert Aydın'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Aykut B.'nin, Elazığ'da tedavi sürerken ağladığı ve sürekli ben bunu neden yaptım dediği öğrenildi.

Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 23 yaşındaki Aykut B., konulduğu Erzurum H Tipi Cezaevi'nde intihara kalkıştıktan sonra sevk edildiği Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Tek kişilik odada tutulan ve 24 saat kemerayla izlenen Aykut B.'nin zaman zaman ağlayarak, Ben bunu neden yaptım dediği belirtildi. Elazığ'da ise sosyal medya üzerinden örgütlenen ve Aykut B.'yi kentte istemediklerini belirten gruplar hastane önünde protesto eylemi düzenlemeye hazırlanıyor.

"BEN BUNU NEDEN YAPTIM"

Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne dün getirilen Aykut B., 24 saat kameralarla izlenen tek kişilik bir odaya konuldu. Aykut B.'nin psikiyatrist ve psikologlar eşliğinde tedavisinin sürdüğü belirtildi. Aykut B.'nin kaldığı odada zaman zaman ağlayarak, Ben bunu neden yaptım dediği belirtildi.

ŞEHİRDE İSTENMİYOR, PROTESTO HAZIRLIĞI VAR

Bu arada Elazığ'da bazı gruplar zanlı Aykut B.'nin Elazığ'a getirilmesini tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden örgütlenerek, yarın hastane önünde protesto gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Zanlının kaldığı Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de jandarma ekiplerinin sıkı güvenlik önlemleri aldıkları görüldü.

SAVCILIK İNTİHAR İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Kars'ta kaçırıp tecavüz ettikten sonra Mert Aydın'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Aykut B., güvenlik gerekçesiyle Erzurum H Tipi Cezaevi'ne konulmuştu. Aykut B.'nin cezaevinde bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği belirtilirken, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı olayın 'intihar' girişiminden çok 'yaralama girişimi' olduğunu savunmuştu.

KOLLARINI DUVARA SÜRTEREK KENDİNİ YARALAMIŞTI

Aykut B.'nin Erzurum H Tipi Cezaevinde tek kişilik hücrede kaldığını belirtilen savcılık açıklamasında, davranış bozukluğu görülen Aykut B.'nin kollarını duvara sürterek kendisini yaralamaya çalıştığı belirtilmişti.

HASTANEYE SEVK EDİLMİŞTİ

Bunun üzerine Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi psikiyatri servisine gönderilen Aykut B. yapılan muayene sonucunda 'intihara meyilli olması' nedeniyle Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildiği açıklanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mert Aydın Erzurum Elazığ Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (98)

myyigit1966@hotmail.com:

neyin peşindesiniz ? kapatın bu mezuyu artık bu yaratıgı hergün görmek istemiyorum ben .

47
0
yanıtYanıtla
hsynhsyngul21@hotmail.com:

Kimse bu katili -yok pişmanmış ,yok intihar etmeye çalışmış diye- masum göstermeye çalışmasın..

39
0
yanıtYanıtla
Ahmet Tkrateker73@yandex.com:

Şeytan ve nefsin ortak karar verdiği için... Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

36
0
yanıtYanıtla
ademhtp.ÜZGÜN:

Serbes kalmalı diyenler aynısı sizin başınıza gelse ne yapcanız salak salak yorum yapmayın

36
0
yanıtYanıtla
sasanposuklu@hotmail.com:

bencede serbest bırakılsın. ama Karsın ortsında halkın içinde serbest bırakılsın. o masum çocuğun ana babasının önünde ve halkın içine bırakılsın. halk hiç bir mahkemenin veremeyeceği cezayı ve infazı uygular. belki o anacağızın yüreği biraz soğur.

yanıt0
yanıt0
ramazan sabıryasabir_65@hotmail.com:

O bi ruh hastası bence tedavi edilip serbest bırakılmalı

1
35
yanıtYanıtla
sinanjackal_death13@hotmail.com:

Allah kimsenin yaptığını kimsenin yanına koymaz oda inşallah delirerek ölür ki bu cezayı da hak ediyor masum bir meleğe kıydı

34
0
yanıtYanıtla
ramazan sabıryasabir_65@hotmail.com:

Tedavi edilip serbest bırakılmalı bence cunku hasta o

0
31
yanıtYanıtla
kasapfb-tuncay1111@mail.com:

yollasınlar ben onu iyileştirim ramazan senin varya o ismine yazıkkkkkkkkk senin kardeşine yapsaydı böylemi konuşacaktın kişiliksizzzzzzzzz

yanıt0
yanıt0
saban sabahsabansabah@hotmail.de:

lan serefsiz , serbest kaldiktan sonra seni döser o zamanda anir bakalim. dönmemisin ne boksun lan sen.

yanıt0
yanıt0
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title