Haberler

Savcı: Mert Aydın'ın Katil Zanlısı İntihar Etmedi

Güncelleme:

Mert Aydın'ın katil zanlısı Aykut Balk, cezaevinde kollarını duvara sürterek kendisini yaraladı.

Kars'ta kaybolduktan bir gün sonra cesedi eski bir tabyada bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katil zanlısı Aykut Balk'ın cezaevinde kollarını duvara sürterek kendisini yaraladığı bildirildi.

"KOLLARINI DUVARA SÜRTEREK..."

Erzurum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aykut Balk'ın tutuklu bulunduğu H Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu yönünde bazı haberler yapıldığını anımsattı. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Kılıç, zanlının kaldığı koğuşta kollarını duvara sürterek kendisini hafif derecede yaraladığını, doktorlar tarafından gerekli müdahalenin yapıldığını ifade etti.

"ÖNEMLİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Kollarında çizikler oluşan zanlının cezaevinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğünü kaydeden Kılıç, psikiyatri servisinde yapılan muayenesinin ardından tavsiye üzerine Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiğini vurguladı. Kılıç, "Çok önemli bir durum söz konusu değildir. Zanlı koğuşta kollarını duvara sürtmek suretiyle çizmiştir, hafif şekilde yaralamıştır. Bileklerini keserek intihar ettiğine dair iddialar gerçek değildir" dedi.

6 NİSAN'DA CİNAYET İŞLENMİŞTİ

Kars İstasyon Mahallesi'ndeki Barış Apartmanı'nda oturan 9 yaşındaki Mert Aydın, Faik Bey Caddesi'nde bulunan amcasının iş yerine 6 Nisan Pazar günü öğleden sonra yemek götürmüş, yemeği bıraktıktan sonra bir daha görülmeyen çocuğun ailesi polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulunmuştu. Mert Aydın'ın cesedi 7 Nisan Pazartesi günü Karadağ Mahallesi'ndeki eski bir tabyanın yakınlarında bulunmuştu. Cinayet zanlısı olarak yakalanan Aykut Balk, tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Mert Aydın Erzurum Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (94)

ALEMDARCANist@hotmail.com:

Bu katilin annesinin yada kız kardeşinin adresini bilen varmı

9
34
yanıtYanıtla
ecelinizbeyza0113@gmail.com:

onların ne suçu var

yanıt0
yanıt0
???zehraok_13@hotmail.com:

katilden ne farkın kalıdı

yanıt0
yanıt0
mehmet kaplankaplanmehmet-1964@hotmail.com:

allah babanın günahını oğluna kesmiyor her koyun kendi bacağından yoksa ondan hiç bir farkın kalmaz

yanıt0
yanıt0
aslızeynepgzd@hotmaili.com:

ya yeter ya şu pisliğin yüzünü görmek istemiyoruz. ne yapmaya çalışıyor bu medya. halkın da ruh sağlığı ile oynuyorsunuz. atın psikopatların önüne gebersin gitsin kim vurduya gitsin.

38
0
yanıtYanıtla
metinmetin.2003@hotmail.com:

Neden bunu gündem yapıyorsunuz yapılması gereken tek şey şerefsiz aşın gitsin ozaman haber yapın sapık asıldı dersiniz

34
0
yanıtYanıtla
Aydın KARAKELLEmath.aydin@yahoo.com:

Savcıya verdiği ifadesinde ' Askerde tecavüze uğradım' demişti. Buna tecavüz eden başka bir asker mi, yoksa rütbeli biri mi? Doğruluğu araştırıldı mı ve buna tecavüz eden bulunmaya çalışılıyor mu? Aykut'un bu ruh haline gelmesine sebep olan bu olay mı? Toplum içinde bu şekilde kaç insan var acaba? Tabi sebebi ne olursa olsun...Mert'i getirmez bunlar ve acısı hep kalacak ailesinde.

23
8
yanıtYanıtla
Inci mustafaada_gullu@hotmail.de:

bunu anca insan olan biri anlar hayvan olan degil alllah o pislige hem bu dunyada hemde öbür dunyada hic bitmeyen sönmeyen atesler nasip etsin ins............( NUR ICINDE YAT MERT.......:((((

31
0
yanıtYanıtla
sevcansezan36@hotmail.com:

ya bu dümbük yolundan saapmış sapık..yarında babam tecavüz etti der ..itibar edilir mi bu caninin lafına ..yaptıkları .bunun madur olduğunu değil gerçek bir cani olduğunun kanıtıdır hadım edilsin. okadar

25
5
yanıtYanıtla
sevcansezan36@hotmail.com:

hadım edilen bir erkek yaşasa ne olur yaşamasa ne olur kafası zehir gibi çalışan sertcan .. idamdan beterdir öyle kolay can vermek yok idam onun için kurtuluştur günden güne ölsün pislikk

yanıt0
yanıt0
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title