Haberler

Mersin - Yaşlı Çoban, Öldürülmüş Olarak Bulundu

Yaşlı çoban, öldürülmüş olarak bulundu MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde çobanlık yapan 72 yaşındaki İbrahim Altundağ, ormanda bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Yaşlı çoban, öldürülmüş olarak bulundu

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde çobanlık yapan 72 yaşındaki İbrahim Altundağ, ormanda bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Altundağ'ın otlattığı 30 adet küçükbaş hayvanın ise kayıp olduğu anlaşıldı. Olay, akşam saatlerinde Yunus Emre ile Atalar mahalleleri arasında bulunan Karabucak Ormanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, sabah evden çıkan İbrahim Altundağ, çobanlığını yaptığı 30 küçükbaş hayvanı otlatmak için Karabucak Ormanı'na gitti. Akşam saatlerinde ormanın yakınlarından geçen bir kişi, yolda çizme ve bir adet şemsiye gördü. Durumdan şüphelenen kişi, çevreyi araştırdığında dere kenarında sazlık alanda kanlar içinde bir erkek cesedi olduğu fark edip, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri, derenin çevresinde delil aramaya başladı. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin çobanlık yapan 12 çocuk babası 72 yaşındaki İbrahim Altundağ'a ait olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen İbrahim Altındağ'ın yakınları sinir krizi geçirip, gözyaşı döktü. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerine gelmesiyle ceset dereden çıkartılarak, inceleme yapıldı. Talihsiz yaşlı adamın, göğsünden 5 kez bıçaklandığı tespit edildi. Altundağ'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Cinayetten sonra Altundağ'ın otlattığı 30 küçükbaş hayvanın ortadan kaybolması nedeniyle, cinayetin hırsızlık amaçlı olduğu üzerinde duran jandarma, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

Haber Tolunay DUMAN TARSUS (Mersin), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarsus Mersin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

sebastian:

İbrahim amca allah rahmet elesin sewdiğim bir insandı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title