Haberler

Mersin Vatan Partili Okyay İkinci Kurtuluş Savaşını Başlatacağız

Vatan Partili Okyay: İkinci kurtuluş savaşını başlatacağız VATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı Turgut Okyay, Türkiye'nin zor günler geçirdiğini belirterek, "İkinci bir kurtuluş savaşı başlatacağız. Ulusumuzu ve ülkemizi böldürmeyeceğiz" dedi.

Vatan Partili Okyay: İkinci kurtuluş savaşını başlatacağız

VATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı Turgut Okyay, Türkiye'nin zor günler geçirdiğini belirterek, "İkinci bir kurtuluş savaşı başlatacağız. Ulusumuzu ve ülkemizi böldürmeyeceğiz" dedi. Görev yaparken Abdullah Öcalan'ı yargılayıp mahkum eden emekli hakim Turgut Okyay, partisinin il teşkilatı tarafından Mersin Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonu'nda düzenlenen üye katılım toplantısına katıldı. Burada, 'Mustafa Kemalin askerleriyiz' sloganları ile kürsüye gelen Turgut Okyay, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade etti. Türkiye'de ikinci kurtuluş savaşını başlatacaklarını kaydeden Okyay şöyle konuştu: "Partimiz halktan yana, halkın mutluluğu için çalışan, kendi çıkarlarını asla düşünmeyen toplumun çıkarlarını her şeyin üstünde tutan bir partidir. Göreceksiniz çok başarılı olacağız. Biz insanlara saygılıyız, insanları seviyoruz. İnsanların yükselmesi için, insanların özgürlüğü için çalışıyoruz. Demokrasimizi geliştireceğiz, Atatürk ilke ve inkılaplarını çok daha ileriye götüreceğiz. Ülkeyi bölmek isteyenler şunu iyi bilsinler ki, Türkler ve Kürtler kardeştir, siyam ikizleri gibidir. Bu gerçeği görmeden siyaset yapılamaz. Bu gerçeği göremeyenler siyaseti bıraksınlar. Türkiye'yi kimse bölemez. Biz kardeşiz, onlarla mutluyuz, onlar da bizlerle mutlu. Hiç kimse bu ülkeyi bölemez, buna inanın. Göreceksiniz çok başarılı olacağız. Hep beraber bu ülkeyi kurtaracağız. Ulusumuzu ve ülkemizi böldürmeyeceğiz." Turgut Okyay'ın konuşmasının ardından Vatan Partisi'ne katılan 220 kişi sıra ile söz alarak, partiye katılma nedenlerini açıkladı. Daha sonra Okyay, partiye katılanlara rozetlerini taktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Abdullah Öcalan Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title