Haberler

Mersin Suriyelinin Katilini Bulan Polise Teşekkür Ettiler

Suriyelinin katilini bulan polise teşekkür ettiler MERSİN'in merkez Mezitli İlçesi'nde öldürülen Suriye uyruklu Mohamad Adel Atassi'nin (75) ailesi, olayı kısa sürede aydınlatan Mersin Emniyeti'ne çalışmaları için teşekkür etti.

Suriyelinin katilini bulan polise teşekkür ettiler

MERSİN'in merkez Mezitli İlçesi'nde öldürülen Suriye uyruklu Mohamad Adel Atassi'nin (75) ailesi, olayı kısa sürede aydınlatan Mersin Emniyeti'ne çalışmaları için teşekkür etti. Mezitli İlçesi Yeni Mahalle Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki bir portakal bahçesinde 22 Ağustos'ta darp edilerek öldürülmüş halde bulunan Mohamad Adel Atassi'nin katil zanlılarının, Atassi'nin yanında çalışan Irak uyruklu 18 yaşındaki Omar Kanun ile Gays Zakko olduğunu belirlenmişti. Yakalanan Omar Kanun tutuklanırken diğer şüpheli ise halen aranıyor. Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ne gelen Mohamad Adel Atassi'nin eşi Fatıma Zaitouni ile oğlu Mohammed Al Atassız, cinayetin ardından başlatılan titiz çalışmadan dolayı emniyet mensuplarına teşekkür etti. Cinayet olayının kısa sürede aydınlatılmasının kendilerinin acılarına biraz da olsa hafiflettiğini belirten oğul Atassız, "Yargıya ve Türk hükümetine güveniyoruz. Biz emniyet mensuplarının çabasını gördük. Faillerden bir tanesi yakalandı, itiraf etti. Olayın araştırması devam ediyor. Yabancı olduğumuz için bu kadar ilgi beklemiyorduk. Yabancı olduğumuz için ilgi görmeyiz, destek olan birileri olmaz diye düşündük. Ama olayın aydınlatılması için çok çalıştılar. Emniyete çok teşekkür ediyoruz. Bize destek vereni yanımızda olan Mersin halkına da minnettarız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mezitli Suriye Mersin Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title