Haberler

Mersin Şehitliği'nde Hüzünlü Bayramlaşma

Mersin kent protokolü, Kurban Bayramı dolayısıyla Mersin Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehit aileleriyle bayramlaştı.

Mersin kent protokolü, Kurban Bayramı dolayısıyla Mersin Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehit aileleriyle bayramlaştı. Ayrıca protokol üyeleri şehit mezarlarına karanfiller bıraktı.

Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarete, Mersin Vali Vekili Ayhan Bayhan, CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Uyan, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, siyasi parti ve STK temsilcileri ile gaziler katıldı. Ziyarette ayrıca Katolik Kilisesi'nden temsilcilerinde bulunması dikkat çekti. Kent protokolü önce şehit mezarlarına karanfiller bıraktı. Ardından şehit yakınlarıyla sohbet eden protokol üyeleri, gözyaşı döken şehit yakınlarını teselli etmeye çalıştı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Vali Vekili Ayhan Bayhan, bayramların birlik, beraberlik ve dostluk günleri olduğunu ifade ederek, "Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin daha fazla hissedildiği bir bayrama daha kavuşmanın sevinci içindeyiz. Bayramlar küslerin barıştığı, dargınlıkların bittiği günlerdir. Bayram vesilesiyle şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı ifade ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Vahap Seçer Ak Parti Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title