Haberler

    Mersin - Rize Maçı Öncesi Ortalık Karıştı

    Adanalı ve Mersinli taraftarlar arasında çıkan olaylara polis müdahale etti.

    Spor Loto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile Çaykur Rizespor arasında Adana'da oynanacak karşılaşma öncesinde, Adanalı taraftarlar ile Mersinli taraftarlar arasında olay çıktı.

    Mersin Stadı'ndaki zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor ile bugün Adana'da oynanacak maç için Mersin İdmanyurdu taraftarları, maça saatler kala trenle kente geldi.

    Buradan otobüslerle maçın oynanacağı Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'na getirilen taraftarlarla maraton tribünü yakınlarında bekleyen Adanalı taraftarlar arasında gerginlik çıktı. Taraftarların birbirlerine taş atması üzerine polis ekipleri gruplara biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sırasında bazı taraftarların sopalarla darbettiği bir polis havaya silah ateş ederek grubu dağıttı.

    Bu arada, taraftarların taşındığı otobüslerin de camlarının kırık olduğu gözlendi.

    Polis ekiplerinin stat çevresindeki güvenlik önlemleri sürüyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Mersinli Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500

    Yorumlar (12)

    ADANALI01:

    Bu olayları tasvip etmiyorum bu olayları yapanların adanalı olduğunu sanmıyorum adana çok göç alan Şehir Unutmayın.

    9
    5
    yanıtYanıtla
    ardahan:

    bu olayı zaten mersin idmanyurdu taraftarı yaptı

    yanıt0
    yanıt0
    CENK:

    a-dana normaldir

    7
    7
    yanıtYanıtla
    sosyaldemokrat:

    adanalılar aklını başına alsın. . şu kayseri kadar olamıyorsunuz 2 takımını gecen yıl süper ligde oynattılar. . siz adanaspor-adana demirspor diye birbirinizi yiyin ikinici ligde sürünmeye devam edin. .

    9
    3
    yanıtYanıtla
    chp li:

    adanaliyik malik

    2
    5
    yanıtYanıtla
    gariban:

    iste yeni ve buyuk ulkenin gidisati

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Haberler.com:

    Olay Sırasında Orda olmayan boş boş kelime yapmasın olayları Adanademirsporlu taraftarlar çıkardı kople tren yolu adanaya kadar çevik kuvvet ile doluydu istasyondada 150 tane civarı çevik kuvvvet vardı adanademirsporlu taraftarlar maraton tribününün arkasından mersinlilere saldırdı yaralananlar oldu. tekrar çıkıştı yine bu taraftarlar istasyonun ara sokagında gruplar halinde beklemeye başladı ve maç sonuda olaylar yaşandı. Bu olayı çıkartanlar bilinçli olarak çıkarttı

    2
    2
    yanıtYanıtla
    HALİL TEPE:

    ADANA DEMŞİRSPOLULAR ADANASPOLULARA SALDIRMIŞTIR BİZ 10 15 TANE GÖRDÜK GEREKENİ YAPTIK ONUN ŞINDADA HİÇ Bİ OLAY OLMADI MAÇ ÖNCESİ MAÇ SONRASI

    yanıt0
    yanıt0
    alaçamm:

    çok sukur alnımız ak adanalılara gereken yapıldı , seytanlar affetmez , sıddet sevmedgımız bırsey ama ınternetten yazılan onca yazıyı yutacak degıldık , ınsallah bırdaha ınternetten kelıme yapmaz adananın klavye delıkanlıları :)

    3
    1
    yanıtYanıtla
    erhan çelik:

    bir zaman önce futbol dinin yerine almak için kurulduğnu duyduğumda atıyorlar diye düşündüm!!

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title