Haberler

Mersin Motorcular, Küçük Onur'un Hayalini Gerçekleştirdi

Adana'da omuriliğindeki tümör nedeniyle tedavi gören motosiklet sevdalısı 12 yaşındaki Onur Akpınar'ın motorcu olma hayali, kendisini ziyaret eden Türk Riders Chopper Club üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Adana'da omuriliğindeki tümör nedeniyle tedavi gören motosiklet sevdalısı 12 yaşındaki Onur Akpınar'ın motorcu olma hayali, kendisini ziyaret eden Türk Riders Chopper Club üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Mersin'de yaşayan Onur Akpınar, beyin sapında ve omur iliğindeki tümör nedeniyle yaklaşık 1.5 yıldır tedavi görüyor. En büyük hayali motorcu olmak olan küçük Onur, çarşamba günü hastalığından dolayı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi olan kritik ameliyata girecek olan Onur'un annesi, ev kadını Tülin Akpınar, oğlunun motorcu olma hayalini gerçekleştirmek için Tebessüm Gönüllüleri Derneği'ne başvurdu. Dernek görevlileri ise Türk Riders Chopper Club'den yardım istedi. Onur'un çok riskli bir ameliyat geçireceğini öğrenen Türk Riders Chopper Club yöneticileri ise, 'Onur'umuzu kaybetmeyelim' adı altında bir sürpriz organizasyon düzenleyerek motor kulüplerine çağrı yaptı. Mersin, Gaziantep, Adana ile Hatay'dan yola çıkan motorcular, ellerinde hediyelerle hastaneye gidip sürpriz yaptı.

60 MOTORCUYU BİR ANDA GÖRDÜ

Özel izinle 10 dakikalığına hastane bahçesine indirilen Onur, alkışlarla karşılandı. Onur'a, birinin motorcu olabilmesi için normalde aylarca süren çabalar sonunda hak edebildiği 'Türk Riders Co-Pilots yeleği' hediye edildi. Yeleği giyerek motorcu olan küçük Onur, bandana takıp tekerlekli sandalyeyle gittiği bir motora ara gazı vererek hayalini gerçekleştiren Onur, motorculara ameliyattan sağ salim çıkma sözü verdi. Anne Tülin Akpınar, etkinlik boyunca gözyaşlarına boğulurken, Onur'un mutluluğu ise gözlerinden okundu. Hastalığından dolayı güçlükle konuşan Onur, "Şu anda duygularımı anlatamıyorum. Çok çok iyi ve muhteşem hissediyorum kendimi. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Unutulmaz bir gün. Size dair sözüm olsun. Sağ salim çıkacağım. Kalbim duracak heyecandan" dedi.

BİR HAYALİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Türk Riders Chopper Club Adana Başkanı Ergin Demir ise şunları söyledi. "Onur'un ailesi bize ulaştı. Onur'un bir motosiklet hayranı olduğunu ve kritik ameliyat öncesi motorcularla bir arada olmayı hayal ettiğini söyleyip destek istedi. Bizi son derece duygulandıran bu istek karşısında anında organize olup toplandık, hastaneye ziyarete geldik. Dualarımız onunla."

Onur'un hayalini gerçekleştirmek için kilometrelerce yol kat ettiklerini kaydeden Türk Riders Chopper Club Mersin Başkanı Hakan Tanrıkulu da, "Onur'a kulüp yeleğimizi, bandanamızı giydirdik. Oyuncak motorlar hediye ettik. Onur şimdilik motorlarla oynayacak, iyileşecek ve büyüdüğünde de bizlerle sürecek. Kalbimiz Onur ile birlikte" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akpınar Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title