Haberler

Mersin Merkezli 14 İlde Fetö/pdy Operasyonu Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Yönelik operasyonda gözaltına alınan 50 kişi, adliyeye sevk edildi.

Yönelik operasyonda gözaltına alınan 50 kişi, adliyeye sevk edildi. Haklarında yakalama kararı bulunan 35 kişi ise aranıyor.

FETÖ/PDY terör örgütün Mersin yapılanması, faaliyetleri, finans kaynaklarının tespit edilmesi ve deşifre edilmesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerince Mersin merkezli 14 ilde operasyon yapıldı. Aralarında Mersin eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı Serdar Özlü, İstihbarat eski Şube Müdürleri Ali İhsan Kaya ile Ali Çengelci'nin de bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. Hakkında yakalama kararı olan 35 kişi ise aranıyor.

ESKİ ŞUBE MÜDÜRLERİNDEN SİTEM

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. İstihbarat eski Şube Müdürleri Kaya ile Çengelci, sağlık kontrolü sonrası polis aracına götürülürken yapılan operasyonu eleştirdi. Ali İhsan Kaya, "Hukuksuzluk yapanlar, haksızlık yapanlar korksun. Bizim çekinecek hiçbir şeyimiz yok. Bu hukuk operasyonu değil. Bu birilerinin keyfi, canı istediği için yapılmış bir operasyon. Hiç bir alakamız, ilgimiz yok. Anlamsız kişilerle bir araya toplanmış, saçma sapan bir operasyon. Burada sizlerin ismi de var. Olmadı bir daha operasyon. Olmadı bir daha, olmadı bir daha. Sırf birileri tutuklansın diye olmadı bir daha operasyon" dedi.

Ali Çengelci ise "Zulmün geldiği noktayı çekin. 3 defa gözaltına alındık ve hala devam ediyor bu. Bir tane meczubun yüzünden buradayız. Biz polisiz hukuk adamıyız. Bir tane soru sorun bir tane" diyerek tepki gösterdi.

Operasyon kapsamında yakalan 50 zanlı sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemi altında adliyeye götürüldü.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İhsan Kaya Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title