Haberler

Mersin - Lütfi Elvan Dış Güçler Terörü Harekete Geçirdi

Lütfi Elvan Dış güçler terörü harekete geçirdi Mersin'de, Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma ve aday tanıtımına katılan Ulaştırma eski Bakanı ve Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olan dış güçlerin terörü harekete geçirdiğini söyledi.

Lütfi Elvan Dış güçler terörü harekete geçirdi

Mersin'de, Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma ve aday tanıtımına katılan Ulaştırma eski Bakanı ve Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olan dış güçlerin terörü harekete geçirdiğini söyledi.

İl Binası önünde konuşlandırılan seçim otobüsü üzerinden partililere seslenen Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, 7 haziran seçimlerine kadar barış diyenlerin çizgi değiştirdiğini belirterek, 7 haziran seçimleri bitti, Kandil'den bir talimat geldi. Artık çözüm süreci bitmiştir, ayaklanabilirsiniz dediler. 11 Temmuz'da, Kandil söyledi bunu. barış diyenler, 7 Haziran'dan sonra, nasıl olsa Ak Parti tek başına iktidara gelemedi, bunu fırsat bilip terörü tekrar gündeme getirdiler. Terör faaliyetleri başladı. Son 1,5 aydır teröre karşı kesin bir mücadele içindeyiz. Terörün kökünü kazıyacağız. Biz et ile tırnak gibiyiz. Kürt kardeşlerimizden ayıramayacaklar. Türkiye'nin üzerinde oyun oynayan, Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olan dış güçler, terörü hareket geçirdiler. Terör, dışarıdan güçlü bir destek almazsa, dış güçlerin desteğini almazsa ayakta kalamaz. Kendi silahlarımızı üretip mücadele ediyoruz ve kökünü kazıyacağız dedi.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceğini tayin edeceğini belirten Elvan, son 3-4 ay içindeki yaşanan sıkıntılar olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu Döviz 3 lirayı geçti. Euro 3.4'e çıktı. Diğer taraftan yatırımcılar yatırımlarını erteliyor. Türkiye'nin önün açabilecek tek parti Ak Parti'dir. Diğer partilerin iktidar olma hevesleri yok. Gelin koalisyon kuralım dedik. CHP'ye gittik, MHP'ye gittik. Ben görüşmelerde bulundum. Maalesef CHP 13 yıllık icraatımızı yok sayıp bu güne kadar yapılanların tamiratını yapalım dedi. Gelin kısa süreli koaliyon hükumeti kuralım dedik, ona da hayır dediler. Daha görüşmeye başlamadan MHP Genel başkanı Sayın Devlet bahçeli sizinle koalisyon yapmayız dedi. Biz gövdemizi bu ülke için koyarız dedik, diğer taraftan bir koalisyona ortak olmaktan korktular. İktidar amacın yoksa niye siyasettesin Niye koalisyon ortağı olmuyorsun Demek ki bu ülkeyi yönetmek istemiyorlar. Korkuyorlar ve çekiniyorlar. Belki de, onlarla koalisyon yapmayalım da HDP ile kolisyon yapmaya zorlayalım diye düşündüler.

Konuşmasının son bölümünde Mersin'de yapacakları projelerden bahseden Elvan, Mersin'i ulaştırma açısından çok iyi noktaya getireceklerini ve 2 projenin 1 Kasım öncesi ihaleye çıkacağı müjdesini verdi. Konuşmasının ardından partililerle bayramlaşan Elvan, milletvekili adayları ile birlikte partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma merasiminin ardından eşi Zeliha Elvan ile Şehir Mezarlığı içerisinde bulunan Şehitliği ziyaret eden Elvan, dua okuyarak mezarlara karanfil bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Türkiye Mersin Politika Güncel Haberler

title