Haberler

Mersin Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun, Başarılı Öğrencilere Ödüllerini Dağıttı

Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun, başarılı öğrencilere ödüllerini dağıttıMERSİN'de, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen törende başarılı öğrenciler Eğitimde Başarı Ödülleri'ne kavuştu.

Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun, başarılı öğrencilere ödüllerini dağıttı

MERSİN'de, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen törende başarılı öğrenciler Eğitimde Başarı Ödülleri'ne kavuştu.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nde düzenlenen törene Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MÜSİAD Genel Merkez Eğitim Komisyonu Başkanı Halim Aydın, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları başkanları ile öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşması yapan MÜSİAD Şube Başkanı Yılmaz, 4 ilçedeki 81 okulun 85 birincisi ile TEOG birincisi ve yarışmalarda derece alan toplam 104 öğrenciye ödül verileceğini söyledi.

Törende söz alan Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, pırırl pırıl gençlerin başarısına şahitlik ediyoruz. kardeşlerimizin başarısını tebrik etmek için bir araya geldik. Marşfet iltifata tabi. Bu kardeşlerimizi biraz daha kamçılamak, onları biraz daha hayata hazırlamak adına heyecan verici bir çalışma. Ödülleri hep yaşlılara,belli bir aşamaya gelmiş olan insanlara veriyoruz ama öğrencilerimizi, sporcu kardeşlerimizi pek hatırlamıyoruz. Bu yönden önemli. Allah birilik ve beraberlikten ayırmasın, ülkemizin önündeki terör belası ve diğer müsibetlerden korusun dedi.

Vali Özdemir Çakacak ise, Sizler bizim geleceğimizsiniz. ne kadar iyi eğitim alırsanız, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz, ülkemizin geleceği o kadar aydınlık olacaktır. Kendinizi iyi yetiştirecekseiniz ki ülkemiz uluslararası alanda hak ettiği yeri alsın. Bugün gençsiniz, yarın bu ülkeyi yöneteceksiniz. Bizlerin yerini alacaksınız. Bu yüzden kendinize büyük hedefler belirleyin diye konuştu.

Konuşmaların ardından Coşkun, Çakacak ve Kocamaz başta olmak üzere protokol üyeleri, başarılı öğrencilere çeyrek altın ve başarı belgelerini takdim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Kocamaz Özdemir Çakacak Akdeniz Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title