Haberler

Mersin'in Yeni Valisi Özdemir Çakacak Yarın Göreve Başlıyor

Valiler Kararnamesi ile Kırşehir’den Mersin’e atanan Vali Özdemir Çakacak, yarın sabah Valilik önünde düzenlenecek törenle görevine başlayacak.

Valiler Kararnamesi ile Kırşehir'den Mersin'e atanan Vali Özdemir Çakacak, yarın sabah Valilik önünde düzenlenecek törenle görevine başlayacak.

Mersin'de yaklaşık 4,5 yıl görev yapmasının ardından Kocaeli'ne atanan ve geçtiğimiz cumartesi günü Mersin'e veda ederek kentten ayrılan Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun yerine atanan yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Mersinlilerle buluşuyor. Mersin'e Kırşehir Valiliği görevinden atanan Vali Çakacak için, yarın sabah saat 09.00'da İnönü bulvarı üzerindeki Mersin Valiliği binası önünde karşılama töreni düzenlenecek.

Valilik makamında Mersin 4. görev yeri olan ve yaklaşık 2,5 yıldır Kırşehir Valisi olarak görev yapan Çakacak, bundan böyle Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olan Mersin'i yönetecek. Daha önce Van ve Uşak Valisi olarak da hizmet veren, Kevser Çakacak ile evli olan Özdemir Çakacak'ın Bilal ve Burak adlarında iki çocuğu bulunuyor. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Güzeloğlu Özdemir Çakacak Mersin Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Caner Kırca:

Yeni görev yerinde valimize başarılar dileriz. -Kırşehir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title