Haberler

Mersin'in "Nöbetçi Golcüsü"Nde Hedef 15 Gol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sinan Kaloğlu, Mersin İdmanyurdu oyuncularından Efe Halil Özarslan ile konuşurken- Sinan Kaloğlu'ndan detaylar- Sinan Kaloğlu ile röportaj Mersin'in "nöbetçi golcüsü"nde hedef 15 gol- Mersin İdmanyurdu'nda oynadığı 23 maçın 21'inde son bölümlerde forma giyen Sinan Kaloğlu, 7 golünün 6'sını oyuna girdikten sonra attığı için taraftarlarca "nöbetçi golcü" olarak adlandırılıyor- Welliton'la birlikte takımın en golcüsü olan Sinan Kaloğlu, sezon sonuna kadar gol sayısını 15'e çıkarmayı hedefliyor- Kaloğlu: "Sonradan oyuna girdiğimde tribünlerin hareketlenmesi, bana tezahüratlar yapması ayrıca bir güç katıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sinan Kaloğlu, Mersin İdmanyurdu oyuncularından Efe Halil Özarslan ile konuşurken- Sinan Kaloğlu'ndan detaylar- Sinan Kaloğlu ile röportaj Mersin'in "nöbetçi golcüsü"nde hedef 15 gol- Mersin İdmanyurdu'nda oynadığı 23 maçın 21'inde son bölümlerde forma giyen Sinan Kaloğlu, 7 golünün 6'sını oyuna girdikten sonra attığı için taraftarlarca "nöbetçi golcü" olarak adlandırılıyor- Welliton'la birlikte takımın en golcüsü olan Sinan Kaloğlu, sezon sonuna kadar gol sayısını 15'e çıkarmayı hedefliyor- Kaloğlu: "Sonradan oyuna girdiğimde tribünlerin hareketlenmesi, bana tezahüratlar yapması ayrıca bir güç katıyor. Bu da gol atmamı sağlıyor" MUSTAFA GÜNGÖR - Mersin İdmanyurdu'nda oyuna sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle dikkati çeken ve taraftarının "nöbetçi golcü" olarak adlandırdığı Sinan Kaloğlu, sezonu 15 golle tamamlamayı hedefliyor.Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'dan 2013-2014 sezonun devre arasında Mersin İdmanyurdu'na transfer olan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, geldiği günden itibaren başarılı bir performans sergiledi.Geçen sezon takımının Spor Toto Süper Lig'e yükselmesine katkı sağlayan Kaloğlu, bu yıl da ligde oyuna sonradan dahil olduğu maçlarda attığı gollerle tüm sporseverlerin takdirini topladı. Bu sezon 23 maçta kırmızı-lacivertli formayla sahada yer alan Kaloğlu, bunlardan sadece 2'sinde ilk 11'de yer alırken, 21 maçta ise oyuna son bölümlerde girdi.Takımı adına kaydettiği 7 golün 6'sını oyuna sonradan girince atan Kaloğlu, Welliton'la birlikte takımının en golcü oyuncusu konumunda.- "Hedefim 15 gol atmak" Kaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon başı kendine iyi bir performans hedefi koyduğunu ve bu doğrultuda ilerlediğini söyledi.Takım olarak ligde iyi bir yerde olduklarını belirten Kaloğlu, "Ben de takımın başarısına katkı sağlıyorum. Aldığım az süreye rağmen çok gol attım. Önemli olan ne kadar süre aldığınız değil ne kadar iyi bir verim verdiğinizdir" dedi.Bu sezon hedefinin 15 gol atmak olduğunu belirten Kaloğlu, şöyle devam etti: "Şu anda o hedefime yaklaşmış durumdayım. Kalan 8 maçta atacağım gollerle bu hedefime çok daha rahat ulaşacağım. Hedefler hiçbir zaman bitmez. Yaşım şu anda 34 ve en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ben büyük takımlarda, Avrupa'da oynadım. Bizlerin gençlere örnek olması lazım. Her zaman ilk 11'de oynama şansınız olmayabilir. Sonradan gelip de maç kurtarabilirsiniz veya benim gibi en çok gol atan oyuncu da olabilirsiniz. Bu güzel bir örnek oldu diğer oyunculara. Benim adıma da sevindirici olay."Kaloğlu, attığı gollerin takımın başarısına katkı sağladığı için mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Daha önceki takımlarda gelgitlerim çok oldu. Yaşadığım sakatlıklar oldu. Tam performansımı gösteremediğim zamanlar oldu. Elazığspor'da iyi bir performansım vardı. Bu sene onun bir çıta üzerindeyim. İyi bir arkadaşlığımız ve iyi bir hocamız var. Taraftarlar da beni seviyor. Onlardan gördüğüm bu sevgi ve enerji itici bir güç oluyor.

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Sinan Kaloğlu Efe Halil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title