Haberler

Mersin'in Kurtuluşunun 95. Yıl Dönümü

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakacak, mesajında, Kurtuluş Savaşı'nda türlü imkansızlıklara ve yoksunluklara rağmen milletin esarete asla boyun eğmeyeceğini gösterdiğini belirtti.

Vatanın dört bir yanında olduğu gibi Mersinlilerin de bağımsızlık mücadelesini en güçlü şekilde verdiğini dile getiren Çakacak, şunları kaydetti:

"Farklı inanç, kültür ve etnik yapıdan vatandaşlarımızın bir arada yaşadığı, sahip olduğu farklılıkları millet çatısı altında birlik ve beraberlik, kardeşlik ruhu içerisinde buluşturan Mersinliler, Büyük Önder'in ifadesi ile Mersin'e sahip çıkmaya ve Mersin'de hayat bulan barış ve dostluk medeniyetini sonsuza kadar yaşatmaya devam edecektir."

Çakacak, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde de vatandaşların kenetlenerek, 3 Ocak ruhunu sonsuza kadar yaşatacağını en güçlü şekilde kanıtladığını ifade ederek, şunları ifade etti:

"Mersinliler olarak bundan sonra da karşılaşacağımız her badireyi birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz, kardeşliğimize sahip çıktığımız sürece rahatlıkla aşacağımıza olan inancımızla, Mersinimizi ülkemizin belirlemiş olduğu hedeflere en fazla katkıyı sunan en müreffeh illerden biri yapmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Mersinli hemşerilerimin 3 Ocak Kurtuluş Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimizin gücünü Mersin'den tüm dünyaya gösteren şehitlerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Özdemir Çakacak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title