Haberler

Mersin'in Aday Öğretmenleri Yetiştirme Kılavuzu Türkiye'ye Örnek Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Mersin’de hazırlanan Aday Öğretmenleri Yetiştirme Kılavuzu’nu bütün illere örnek olarak gösterdiklerini bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Mersin'de hazırlanan Aday Öğretmenleri Yetiştirme Kılavuzu'nu bütün illere örnek olarak gösterdiklerini bildirdi.

Aday Öğretmenler Yetiştirme Süreci 1. Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Mersin'e gelen İnsan Kaynakları Genel Müdürü Aydoğdu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileriyle de bir toplantı yaptı. Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, il mili eğitim müdür yardımcıları, merkez ilçe milli eğitim müdürleri ve il milli eğitim şube müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Aydoğdu, 1 milyona yakın mensubuyla büyük bir camia olduklarını belirterek, yöneticilerin işbirliği içinde ekip ruhuyla çalışması gerektiğini kaydetti. Çalışanlarının duygularına karşılık olabilen ve kalplere dokunabilen yöneticilerin başarılı olacağını ifade eden Aydoğdu, bu şuur ve anlayışla çalışılması gerektiğinin altını çizdi.

Mersin'de yapılan çalışmalardan çok memnun olduğunu da dile getiren Aydoğdu, Mersin'de hazırlanan Aday Öğretmenleri Yetiştirme Kılavuzu'nu bütün illere örnek olarak gösterdiklerini söyledi. Koca başta olmak üzere bütün yöneticilere teşekkür eden Genel Müdür Aydoğdu, başarılı ve model çalışmaların devam etmesini diledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Hamza Aydoğdu Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title